Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Ukrajinac koji je ljetos stigao u Rijeku iz Juventusa dogovorio sporazumni raskid ugovora, Bušnja u Sloveniji

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 17.02.23. | 08:23

U bijelom dresu upisao je pet nastupa, a jedini pogodak postigao je Dinamu.

Odred otpisanih na Rujevici svakim je danom sve manji. Čak i onda kad je završen prijelazni rok. Posljednje informacije govore kako je sporazumni raskid s Rijekom dogovorio Nikita Vlasenko, 21-godišnji Ukrajinac rodom iz Donjecka koji je na Kvarner stigao početkom sezone iz mlade momčadi Juventusa.

Nije se Vlasenko pretjerano naigrao u bijelom dresu, skupio je svega pet nastupa, a jedini pogodak u HNL-u postigao je Dinamu u Zagrebu u svojem debiju za Rijeku.

No, nije Vlasenko jedini koji je napustio Rujevicu. Denis Bušnja će do kraja sezone braniti boje slovenskog prvoligaša Brava, s tim da trenutno sedma momčad Prve slovenske lige ima i mogućnost otkupa ugovora.

Podsjetimo, prije Vlasenka i Bušnje, ove su zime Rujevicu napustili Haris Vučkić (Buriram United), Matej Vuk (Istra 1961), Admir Bristrić (Olimpija), Roko Jurišić (Ried), Gabriel Lunetta (posudba, Sudtirol), Mateo Pavlović (posudba, St. Etienne), Damjan Pavlović (posudba, Degerfors), Mario Vrančić (raskid posudbe), Bernard Karrica (ND Gorica), Alen Halilović (raskid ugovora) i Andres Solano (raskid ugovora). Odred otpisanih, koji je donedavno brojao cijelu jednu momčad, sada je ostao na svega tri igrača, a to su Mikhail Merkulov, Pablo Alvarez i Marko Djuričin. (rv)



Tagovi

HNK RijekaRijekaNikita VlasenkoDenis BušnjaNK Bravo

Ostale Vijesti