Udinese u sudačkoj nadoknadi šokirao Juve i zakomplicirao borbu za naslov (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 23.07.20. | 21:27

Iznenađenje u prvom od dva današnja susreta.

U pretposljednjem dvoboju 35. kola Serie A, Udinese je na domaćem terenu pobijedio Juventus sa 2:1. Do slavlja su stigli u sudačkoj nadoknadi, a s ova su tri boda stigli na koračić od matematičkog osiguranja ostanka. Sada imaju sedam bodova ispred zone koja vodi u drugu ligu, a u igri je još devet bodova. 

S druge strane, Stara dama je ovim porazom malo zakomplicirala borbu za Scudetto, no šest bodova prednosti i dalje predstavlja komotnu prednost uoči posljednja tri kola. Bianconeri imaju priliku već u nedjelju domaćom pobjedom protiv Sampdorije osigurati 36. naslov prvaka Italije, no ovaj će im poraz biti prava opomena da još ništa nije gotovo. 

U današnjem dvoboju gledali smo gotovo pa izjednačenu igru. Juve je imao blagu inicijativu, ali daleko je to bilo od prave igre kakva se očekuje od takvog sastava. Time je nastavljen niz neuvjerljivih partija pod vodstvom Maurizija Sarrija, koji će sada biti pod još jačim pritiskom medija. 

Juve je vodio nakon 45 minuta sjajnim zgoditkom De Ligta iz 42. minute, no u nastavku su to poništili Ilija Nestorovski u 52. minuti te Seko Fofana sjajnim golom iz kontre u drugoj minuti sudačke nadoknade. Uslijedilo je golemo slavlje Udinesea koji je nakon 10 godina konačno dočekao domaću pobjedu protiv Juventusa. 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">DE LIGT FROM DISTANCE!<br><br>As it stands, Juventus are 45 minutes away from clinching their ninth straight Scudetto


Tagovi

Serie AUdinese

Ostale Vijesti