Reuters
Reuters

Udinese s četiri gola prizemljilo Romu, Vučica upisala prvi poraz (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 04.09.22. | 22:58

Momačd Josea Mourinha potpuno se raspala u nastavku utakmice.

Roma je s pobjedom u Udinama željela zadržati prvo mjesto ljestvice i nakon petog kola, no momčad Josea Mourinha doživjela je rezultatsku katastrofu, 0:4 poraz od Udinesea koji se ovom pobjedom bodovno izjednačio s Romom. Situacija je sada na vrhu ljestvice Serie A prilično interesantna. Momčadi od prvog do osmog mjesta udaljene su svega tri boda, s time da treća Atalanta ima utakmicu manje i sutrašnjim trijumfom kod Monze mogla bi skočiti na sami vrh.

Udinese je stigao u vodstvo već u 5. kada je zabio 19-godišnji 'wunderkind' Detiny Udogie (VIDEO), a rezultat 1:0 za domaćine na semaforu je stajao do 56. Lazar Samardžić tada je zabio nakon sjajne kontre za 2:0 (VIDEO) da bi Roberto Pereyra u 75. te Sandi Lovrić u 82. (VIDEO) Udineseu donijeli potvrdu uvjerljive pobjede nad donedavno vodećom momčadi lige.

U idućem kolu Roma gostuje kod Empolija, a Udinese kod Sampdorije koja je u ranijem terminu izgubila na Bentegodiju od Verone s 1:2. Caputo je goste iz Genove doveo u vodstvo u 40. minuti, no do kraja poluvremena Verona je preokrenula! Audero je u 44. pogodio u vlastitu mrežu za izjednačenje, a Doig je u sudačkoj nadoknadi zabio za preokret. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao.

Serie A, 5. kolo

Subota, 3. rujna

Fiorentina - Juventus 1:1

Milan - Inter 3:2

Lazio - Napoli 1:2

Nedjelja, 4.rujna

Cremonese - Sassuolo 0:0

Spezia - Bologna 2:2

Hellas Verona - Sampdoria 2:1

Udinese - Roma 4:0

5. rujna

Monza - Atalanta 18.30

Salernitana - Empoli 18. 30

Torino - Lecce 20.45

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

UdineseRoma

Ostale Vijesti