Luka Batelić/PIXSELL
Luka Batelić/PIXSELL

U subotu 90 minuta na terenu, u ponedjeljak s papirima u rukama: Rudeš raskinuo s još jednim igračem

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 05.02.24. | 19:03

U dresu zagrebačkog kluba skupio je ukupno 16 nastupa i postigao jedan pogodak, a osim njega klub je napustio i Jakov Bašić.

Ivan Pešić više nije igrač Rudeša. Iskusni krilni napadač, koji je po dolasku u klub skupio 14 nastupa u HNL-u ove sezone (ukupno 16), Rudeš napušta bez postignutog pogotka ili upisane asistencije u domaćem prvenstvu, a jedini svoj pogodak za zagrebačku momčad postigao je u 3-1 slavlju protiv Slaven Belupa u Hrvatskom nogometnom kupu. Pešić je u Rudeš stigao početkom rujna, a iako je dogovorio suradnju do kraja sezone, ista je sada sporazumno okončana.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Zanimljivo, Pešić je u prošlom kolu, u kojem je Slaven Belupo s 4-0 svladao Rudeš u Koprivnici, odigrao cijelu utakmicu za zagrebačku momčad. Iako je po vokaciji krilni napadač, Pešić je protiv Farmaceuta odradio 90 minuta na poziciji desnog beka, a to mu se, očito, nije pretjerano svidjelo.

Pešić je prve nogometne korake napravio u Hajduku, a u karijeri je ukupno promijenio čak 14 klubova!

Spomenimo za kraj kako je osim Pešića iz Rudeša otišao i Jakov Bašić koji je također dogovorio sporazumni raskid, a svoj nogometni put sad će nastaviti u ukrajinskoj Zorji.(G)



Tagovi

Ivan PešićNK RudešHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti