U Splitu s optimizmom čekaju Modre: Do sada smo imali formulu, nadamo se da ćemo to ponoviti!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 22.04.16. | 14:19

Split sutra dočekuje lidera prvenstva u Parku mladeži - Dinamo i trener 'Crvenih' Goran Sablić poručuje kako neće izvjesiti bijelu zastavicu.

Uvjeren je Sablić da njegova momčad ima priliku preokrenuti stvari u samoj završnici aktualnog prvenstva.

Pred nama je susret s vodećom ekipom, znamo da će biti teško, međutim u posljednje dvije utakmice protiv njih smo izgledali odlično. Ovdje smo pobijedili, gore smo izgubili s 1:0, ali i u toj utakmici igrali smo vrlo dobro, stvorili smo i dvije stopostotne šanse koje na žalost nismo realizirali. Do sada smo imali formulu za Dinamo i nadam se da ćemo sutra to opet ponoviti. Sposobni smo igrati protiv njih, želimo pozitivan rezultat, nećemo se predati unaprijed, vjerujemo u sebe i tako ćemo se postaviti“, optimističan je Sablić uoči sutrašnjeg dvoboja, prenose službene stranice Splita.

Dinamo ostao bez Taravela do kraja sezone, a Mamiću je san raditi u „normalnim uvjetima“

Splićani su u posljednjoj prvenstvenoj utakmici doživjeli neočekivani poraz od Zagreba.

Ako izuzmemo ovu posljednju utakmicu gdje smo podbacili u rezultatskom smislu, protekle četiri smo bili bolji, kvalitetniji i dominantniji od svakog protivnika. Stvarali smo dosta šansi pa ću još jednom ponoviti da je samo posljednja utakmica podbačaj od strane mene i momčadi. Sutra nam se vraćaju neki igrači što meni kao treneru olakšava izbor i pripremu utakmice“.

Sabliću se vraćaju Bagarić, Miljković, Vitus, nada se da će Majstorović moći, dok nema Arroya i Vidovića koji su dobili treći žuti karton.

Sveukupno je situacija svjetlija nego što je bila protekli mjesec. Svakom igraču je motiv igrati protiv Dinama i ne sumnjam da će svi dati svoj maksimum“.

I Dinamo želi pobjedu. Ima četiri boda prednosti pred drugoplasiranom Rijekom, ali 'Modri' su poručili kako za njih nema opuštanja.

Dinamo ima svoju računicu, naravno da oni žele pobijediti u ovom susretu, ali mi isto tako gledamo samo sebe, želimo ostvariti pozitivan rezultat koji može biti prekretnica u finišu sezone. Još uvijek imamo šanse za četvrto mjesto i ne predajemo se dok nije gotovo. Dinamo ili netko drugi, nama je u ovom trenutku sasvim svejedno. Oni pobjeđuju u skoro svakoj utakmici, imaju pregršt kvalitete u rosteru, a i u ovoj posljednjoj utakmici na Rujevici pokazali su kako su nedvojbeno najbolji u Hrvatskoj“, zaključio je trener Splita.

Utakmica Splita i Dinama igra se sutra u Parku mladeži s početkom u 19 sati.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Goran Sablić

Ostale Vijesti