ANTONIO BRONIC/Action Images
ANTONIO BRONIC/Action Images

U Šibeniku izgubili bodove, ali i važnog prvotimca: Krznar bez napadača na Villarreal?

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 04.04.21. | 11:19

Problemi za Modre uoči utakmice sezone.

Nogometaši Dinama jučer su u prvenstvenoj utakmici protiv Šibenika na Šubićevcu odigrali 1:1 čime se borba za vrh prvenstvene ljestvice dodatno zakomplicirala. Gosti su poveli nakon fenomenalnog slobodnog udarca Lovre Majera, ali se domaćin do kraja utakmice uspio vratiti pa je tako debitantski nastup novog trenera Escobara bio izrazito dobar.

Krznarovi izabranici igrali su dobro, prvo ime susreta bio je vratar domaćina, ali ono što više brine prvog čovjeka Dinama od činjenice da nisu osvojena sva tri boda je nova ozljeda u njegovoj momčadi. Naime, kako javljaju Sportske novosti, Dinamo je za utakmicu protiv Villarreala, možda i na nešto dulje, ostao bez Marija Gavranovića.

Švicarac hrvatskog podrijetla odigrao je skoro cijelu utakmicu, imao i dvije jako dobre prilike da se upiše u listu strijelaca, a navodno je pred sam kraj susreta osjetio bol u mišiću te postoji mogućnost da je riječ o rupturi koja neće biti sanirana do ovog četvrtka.

Budući da Bruno Petković nije na potrebnoj fizičkoj razini da odradi 90 minuta protiv Španjolaca, postoji mogućnost da Krznar protiv Villarreala starta bez središnjeg napadača. Treba vidjeti što to znači, hoće li se krenuti u potpuni rizik ili će netko od krilnih igrača (Atiemwen, Oršić) započeti od prve minute. Kombinacija je bezbroj, a zasad ni sam Krznar nije siguran u kojem će sastavu njegova momčad istrčati na teren ovog četvrtka.

Bilo kako bilo, nije dobro za Plave, jer dok su napadači Villarreala (čitaj Moreno) u fantastičnoj formi, oni Dinama su u velikim problemima te se trenutno više druže s medicinskom službom nego svojim suigračima.

Panike nema, ali upozorenje je tu. Za dobrobit hrvatskog nogometa nadamo se kako će se u konačnici sve dobro završiti, ali da je Krznaru sad lako, to sigurno nije…



Tagovi

Mario GavranovićDinamo ZagrebVillarrealEuropska ligaHNLNK ŠibenikDamir Krznar

Ostale Vijesti