U samo pola godine ulog od 23 milijuna eura mogli bi pretvoriti u 50

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 28.01.19. | 20:08

Francuz bi mogao nakon samo šest mjeseci donesti klubu profit od 27 milijuna eura.

Pogađate, kupac je iz Kine pa je iznos transfera lagano friziran, ali ako vrijedi ona – igrač košta onoliko koliko ga je netko spreman platiti…

Kineski Dalian Yifang spreman je, naime, sutra istresti na stol 50 milijuna eura za njegove usluge. Dobr, imaju poguranac od „zeme“ jer je na kormilu  kineskog kluba legendarni Nijemac Bernd Schuster.

Sportski direktor Borrussije Max Eberl eksplicitno odbaciju svaku mogućnost prodaje napadača kojeg je kupio prije samo godinu dana, ali Bild prenosi kako se „zagrcnuo“ kad je vidio faks poruku iz Kine na kojoj je zaokružena brojka od 50 milijuna eura. Za tu lovu, može kupiti dvojicu igrača iste kvalitete kao Plea…

Delegacija kineskog kluba u subotu je stigla na Borussijin stadion i pogledala svoju moguću novu akvizijicu, ali francuski napadač nije. Dobro, ne doslovno, bio je na travnjaku, ali ga nije bilo za čuti ni vidjeti u pobjedi protiv Augsburga 2:0.

Na ovu vijest Bilda Eberle je reagirao kako nema pojma o čemu pišu njemačke kolege jer ništa službeno nije stiglo na njihovu adresu, ali pitanje je bi li ostao hladan na nju. Ofenzivnih opcija ima milijun, Thorgana Hazarda, Larsa Stindla, Rafaela… Stoga, bi vjerojatno lako prebolio Pleainu prodaju, dođe li do nje u siječnju.

Idućih nekoliko dana će razjasniti situaciju…

(foto: Action Images)

 


Tagovi

Zimski prijelazni rokDalian YifangBorussia MönchengladbachAlassane Plea

Ostale Vijesti