REUTERS/David Klein
REUTERS/David Klein

U pravi tren: Bivši napadač Hajduka s dva gola spasio Giresunpor (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 02.04.22. | 16:31

Proveo je jednu sezonu na Poljudu prije povratka u rodnu Tursku

Umut Nayir će ostati u dobrom sjećanju navijačima Hajduka. Barem u onoj kasnijoj fazi boravka na Poljudu kada je svlačionicu dijelio s Markom Livajom. U 26 odigranih utakmica, postigao je šest pogodaka i dodao jednu asistenciju, a danas, kao igrač Giresunspora, spašava svoju momčad od ispadanja iz Superlig.

Danas su igrali na domaćem terenu protiv Sivasspora i sve se činilo da će upisati ravno nula bodova na svoj konto. Do 70. minute je na semaforu stajalo 0:2 za goste što je automatski i značilo da bi Altay eventualnom pobjedom došao jako blizu svojim izravnim konkurentima. Na kraju se ispostavilo da do poraza neće doći jer je u petu brzinu ubacio upravo Nayir.

Naime, zabio je dva pogotka. U 73.,i kasnije još u 80.minuti. Iako mu je to bio četvrti, odnosno peti pogodak sezone, i to u 31. kolu, Umut je zabio kada je bilo najpotrebnije.

Inače, Nayir je u Bešiktaš stigao 2018. godine iz Osmanlispora, gdje nije odigrao nijednu utakmicu, a u Turskoj je još branio boje Ankaragücüja, Göztepea, Malatyaspora i Ankaraspora. Potom je uslijedila posudba na Poljud, povratak u Tursku i finalno prelazak Giresunspor.



Tagovi

Umut NayirHajdukBešiktašSüper Lig

Ostale Vijesti