U novom ruhu do prvog mjesta - Ivančica i Germa imaju jednu stvar zajedničku, a to je uspjeh

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 08.03.20. | 21:39

Nove trenirke rezervirane su za nove klupske uspjehe u nastavku sezone.

Nakon što je završena akcija „Novi dresovi za nove prvake“ u kojima je GERMANIA SPORT KLADIONICA u suradnji s portalom Germanijak.hr sponzorirala veliki broj niželigaša novim dvjema novim garniturama dresova, sada je red stigao i na trenirke.

Svaki od klubova koji je sponzoriran od strane GERMANIA SPORT KLADIONICE ima neku svoju priču te se po njoj razlikuju od drugih. Lokomotivu iz Kutine prije utakmica motivirao je legendarni Miroslav Ćiro Blažević, NK Dračice su se prve ponudile kao novi dom za Niku Kranjčara nakon što je bivši reprezentativac ostao bez kluba, a Spartak iz Male Subotice s EU fondovima planira izgraditi novi stadion. I to je samo mali dio klubova koje je Germania Sport kladionica sponzorirala.

Sve su to projekti, ili zanimljive i nesvakidašnje priče, kakve je prepoznala Germania Sport kladionica, a novi dresovi će svim tim klubovima biti od velikog značaja.

U nastavku teksta prisjetit ćemo vas na neke od sponzorstava Germania Sport kladionice i portala Germanijak.hr:

Nakon svih dresova, Germania Sport kladionica odlučila je nadolazeće zanimljive klubove sponzorirati trenirkama.

Germania Sport kladionica u svojoj je akciji sponzoriranja niželigaša i potrebitih klubova pokazuje svoju ljubav prema sportu i nastojanje kako „malim stvarima“ osigura ljepšu budućnost onim klubovima kojima su takve stvari od velikog značaja.

Nakon NK Mitnice iz Vukovara na red je stigla NK Ivančica iz Ivaneca.

Datuma 11.03.1934. u krčmi kod Lepčina (na prostoru današnjeg lokala King) osnovan je Ivanečki nogometni klub Viktorija s 20-ak osnivača i ta vijest objavljena je za nekoliko dana u tadašnjem Jutarnjem listu.

Klub se uključio u potsaveznu ligu III Župe Varaždin  i od tada se neprekidno takmiči i odgaja mlade ljude u tadašnjoj Kraljevini Jugoslaviji. Klub je ubrzo postao ravnopravan najboljim varaždinskim klubovima te je kao takav 1938. godine Viktorija Ivanec pozvana kao najbolji klub s varaždinsko/međimurskog područja u Zagreb te je na stadionu u Sveticama – danas Maksimir – pred 15000 gledatelja odigrana predigra utakmici reprezentacija Zagreba i Beograda protiv kluba iz Rijeke  „Jela“ Sušak (danas HNK Rijeka) koja je završila pobjedom Riječana 3:1. Po završetku 2. svjetskog rata klub je već 1946. godine nastavio takmičenje u ligama na području sjeverne Hrvatske i sjeveroistočne Slovenije sve do Ptuja i Maribora. Klub je 1946. godine preimenovan u RNK Ivančica , a financirali su ga Ivanečki rudnici jer do 1974. godine zakoni nisu dopuštali financiranje iz budžeta Ivanca.

NK Ivančica se i danas nalazi na istom terenu gdje je bila još davne 1934. godine. Ljudi iz kluba desetljećima skoro pa sami brinu o gradskom terenu i naše igralište jedno je od najstarijih i najnefunkcionalnijih u regiji.

Usprkos svim nedaćama, NK Ivančica danas u sustavu liga ima slijedeće kategorije: U-8 prednatjecatelji, U-10 početnici,   U- 12 mlađi pioniri, U-14  stariji pioniri, U-16 kadeti, U-18 juniori, seniori i veterani.

Valja istaknuti i izvrstan rad kluba, kako na izvrsno uređenim klupskim stranicama, tako i na društvenim mrežama gdje pokazuju iznimnu zainteresiranost i volju za poboljšanjem svog kluba, što je Germania Sport kladionica u suradnji s portalom Germanijak.hr prepoznala.

Dodajemo kako se klub trenutno nalazi u 4. lige ČK-VŽ, a nakon 14. odigranih kola nalaze se na izvrsnom drugom mjestu te doslovno „pušu za vratom“ vodećoj Bednji od koje u ovom trenutku imaju šest bodova manje.

Germania Sport kladionica i Germanijak.hr vjeruju da će klub u proljetnom dijelu sezone, u novim trenirkama, stići do još većeg uspjeha te da će kraj sezone okončati na vrhu tablice.

Akciju Novi dresovi za nove prvake pokrenuli smo kako bismo podržali male, lokalne klubove, ali i neprofitne sportove i talente. Ovim putem tvrtka GERMANIA iskazuje zahvalnost zajednici i sportu koji je praktički nacionalni brend u Hrvatskoj. GERMANIA je tek započela sponzoriranje sportske opreme, a NK Ivančica samo su jedan u nizu klubova koje GERMANIA planira sponzorirati. Akcija podrške lokalnim klubovima se nastavlja širom Lijepe naše već sljedeći tjedan. GERMANIJINI dresovi i trenerke spremni su za početak drugog dijela sezone, a još mnogo klubova očekivati podršku naše tvrtke.

Želite li i vaš lokalni sportski kolektiv vidjeti u novim dresovima, odnosno trenerkama, a ne možete si priuštiti novu garnituru, javite nam se na [email protected], a mi ćemo vam se javiti povratno, ako ste ušli u kandidaturu za našu akciju...

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Germania Sport kladionica)

 


Tagovi

novi dresoviNovi dresovi za nove prvakehumanitarni listićhumanitarna akcijaGermania Sport kladionicaNK IvančicaNove trenirke

Ostale Vijesti