Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

U Maksimiru 'kuha' uoči Skupštine: Čovjek, kojega su prozvali BBB-i podnio ostavku!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 09.03.24. | 19:30

Zastupnik Denis Oroši, očito, nije mogao izdržati pritisak i u novom sazivu Skupštine zamijenit će ga Mario Marčec

Dok se čeka vruća nedjeljna Skupština, na kojoj će Dinamovi skupštinari izabrati novog predsjednika, nervoza raste. Lobira se s obje strane, one Mirka Barišića i one Velimira Zajeca, prilično je jasno da će predsjednika odlučiti (ako glasanje na završi 30-30) nijanse. Podsjetimo, Barišić u startu ima 'svojih' 35 skupštinara, Zajec 25, ali očit je pritisak sa svih strana na ove iz kvote 35 da promijene mišljenje, priklone se Zajecu i izaberu ga za novog predsjednika. Prema informacijama iz raznih izvora Barišićeva se prednost topi, a hoće li Zajecova strana skupiti tih šest Barišićevih glasova, vidjet ćemo na samoj Skupštini, koja počinje točno u podne.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

A da neki ne mogu izdržati taj pritisak, jasno pokazuje primjer Denisa Orošija. Jedan je od tih ljudi s tzv. 'Barišićeve liste', slovi kao čovjek Nikole Hanžela, sive eminencije kluba, koji je pažnju javnosti privukao, kad se u javnosti pojavila informacija da je u prošlosti bio veliki navijač beogradskog Partizana. Bad Blue Boysi su ga na utakmici protiv PAOK-a uzeli na zub, izvijesili mu i transparent 'Oroši, za koga ti navijaš', skandirali protiv njega i Hanžela. I Oroši je odlučio dan prije Skupštine podnijeti ostavku na svoje zastupničko mjesto, a umjesto njega će u Dinamov 'parlament' ući Mario Marčec iz Siska.

Kuha u Maksimiru uoči Skupštine, tko zna čemu ćemo još svjedočiti do početka sjednice u nedjelju u podne, a pogotovo na samoj Skupštini. (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoGNK Dinamo izboriSkupština GNK DinamoStatut GNK Dinamo

Ostale Vijesti