Pixsell
Pixsell

U Hajduku se nije snašao, a sada će postati napadački partner Edina Džeke

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 10.07.23. | 08:54

Briljirao je u prošloj sezoni u kojoj je zabio impresivnih 18 pogodaka.

Mehmet Umut Nayir u Hajduk je stigao na ljeto 2020. s pedigreom napadača Besiktasa iz kojeg je došao na jednogodišnju posudbu. Na Poljudu su od Nayira očekivali puno, no 191 centimetara visoki turski napadač nije se snašao. U 27 utakmica za Bijele zabio je šest pogodaka i na kraju sezone vratio se u Istanbul.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kao slobodni igrač prešao je u Giresunspor za kojeg je zabio devet pogodaka, a onda i u bogatog drugoligaša Eyupspor koji ga je odmah posudio Ümraniyesporu u kojem je prošle sezone briljirao unatoč ispadanju kluba u niži rang natjecanja. Nayir je zabio 18 pogodaka u 33 utakmice i bio je peti najbolji strijelac lige, od čega najbolji turski strijelac.

Nayir je sada stigao na korak do potpisivanja ugovora karijere. Iako ne baš pouzdani turski mediji navode kako je Nayir sve dogovorio s Fenerbahçeom s kojim bi trebao potpisati ugovor na dvije godine i tako postati drugo napadačko pojačanje Fenera nakon što je u klub već stigao 'nesuđeni hajdukovac' Edin Džeko kojeg se nakon isteka ugovora s Interom također povezivalo s Hajdukom.

Službenu potvrdu transfera trebali bismo dobiti početkom tekućeg tjedna. (nr)



Tagovi

Umut NayirFenerbahçeEdin DžekoHajdukLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti