Srecko Niketic/PIXSELL
Srecko Niketic/PIXSELL

Tyrese Francois napustio Goricu, vraća se u Fulham

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 10.01.23. | 13:20

Talentirani australski veznjak bio je na posudbi iz londonskog kluba u Turopolju

Iako je prvotni dogovor bio da će Tyrese Francois biti član Gorice u cijeloj sezoni 22./23., potencijalni australski reprezentativac se nakon pola godine vraća u Fulham. Francois je za Tauruse skupio 12 nastupa, od 10 utakmica u HNL-u samo jednu nije započeo u prvoj postavi, ali izgleda kako se Australac nije najbolje adaptirao na novu sredinu pa se tako vraća na Otok.

Vijest o njegovom odlasku potvrdili su na službenim stranicama Gorice, a zanimljivo je kako je Francois ove godine upisao i dva nastupa za londonskog premijerligaša (Premier liga, Liga kup). Podsjetimo, Fulham i Gorica potpisali su u veljači prošle godine potpisali ugovor o suradnji, a Francois je bio prvi igrač koji je u preselio u Goricu na posudbu iz Fulhama.

Prije Francoisa, Goricu su napustili Moussa Wague, Wallace i Deni Jurić, a prije početka drugog dijela sezone očekuje se još pokoji odlazak, ali i dolazak. Gorica je trenutno na začelju prvenstvenog poretka sa samo sedam osvojenih bodova u 16 odigranih kola, a svoju prvu utakmicu u drugom dijelu sezone odigrat će 18. siječnja kad im u goste stiže Varaždin. (I.A..S)



Tagovi

FulhamHNK GoricaTyrese Francoisposudba

Ostale Vijesti