Alen Lesicki/Germanijak
Alen Lesicki/Germanijak

Turski mediji tvrde: Bjelica je dobio otkaz, ali dobit će i odštetu!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 07.10.23. | 17:20

Po pisanju turskih medija ove subote hrvatski strateg Nenad Bjelica više nije trener turskog nogometnog prvoligaša Trabzonspora.

Nakon poraza Trabzonspora u gostima protiv Adane Demirspor i njihove loše igre, upravni odbor je održao sastanak o procjeni situacije. Prema turskim vijestima: na ovom sastanku odlučeno je da bi promjena trenera bila prikladna, a upravni odbor dao je pune ovlasti predsjedniku Ertuğrulu Doğanu da donese konačnu odluku.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Konačna odluka predsjednika Trabzonspora Ertuğrula Doğana bit će odlučujuća za budućnost Nenada Bjelice u momčadi. Bjelica, koji je na čelu kluba vodio 16 utakmica, imao je osam pobjeda i osam poraza. Trenutačno je Trabzonspor peti na ljestvici te ima četiri pobjede i četiri poraza, za sebe ostavlja trojicu hrvatskih nogometaša u klubu, Mislava Oršića, Tonia Teklića i Filipa Benkovića.

Pretpostavlja se da će Nenadu Bjelici, koji ima ugovor do kraja sezone 2024./25 i prima godišnju plaću od milijun i 600 tisuća eura, biti isplaćena odšteta i da će mu se Turci zahvaliti na suradnji.

Održavaju se službeni sastanci preko odvjetnika s Bjelicom, koji je nakon utakmice Adana Demirspora otišao u domovinu Hrvatsku. Očekuje se da će Bjeličin odlazak iz Trabzonspora biti uskoro finaliziran. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Nenad BjelicaTrabzonspor

Ostale Vijesti