REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

Tudorova revolucija u Laziju ovog ljeta: Od Baraka do Dije preko oživljavanja Cancellierija

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 09.04.24. | 15:23

Bez obzira na sudbinu Immobilea trener Igor Tudor želi Simeonea

Izdanje rimskog Il Messaggera od utorka fokusirano je na budućnost Lazija, na poteze kluba iz glavnoga grada u sljedećem ljetnom prijelaznom roku.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Želja Stare dame dovodi u opasnost dva startera na krilima ove sezone: činjenica je da Felipeu Andersonu ističe ugovor, ali sportski direktor Juventusa Giuntoli već neko vrijeme prati i Mattiu Zaccagnija, kojemu godinu potom ističe mandat s Biancocelestima.

Ofenzivni krilni igrač Matteo Cancellieri vratit će se s posudbe u Empoliju: Tudor ga je imao u Veroni, poštovao ga je i mogao bi ga također pokušati ponovno pokrenuti. Osoba koja je kod Žuto-plavih pod sadašnjim trenerom Lazija postizala dvoznamenkasti broj golova je Antonin Barak, ne cvjetaju mu ljubičice u Fiorentini i od prošlog siječanjskog prijelaznog roka je na raspolaganju zainteresiranim kupcima, navodno za 10 milijuna eura.

A onda poglavlje o ‘bombarderu’: ostane li Ciro Immobile ili ne, Lazio će i dalje tražiti novu devetku. Ideja je pokušati iskoristiti važne prilike, kao što su Giovanni Simeone (malo korišten u Napoliju) i Boulaye Dia, koji su u sukobu s ambijentom u Salernitani od početka sezone. Među imenima koja su uzeta u obzir je i Fotis Ioannidis iz Panathinaikosa, za kojeg međutim i dalje postoje sumnje u vezi s prilagodbom iz slabije grčke lige na talijansku Serie A. (G)




Tagovi

LazioSerie AIgor TudorLjetni prijelazni rok 2024.Ciro ImmobileGiovanni SimeoneAntonin Barak

Ostale Vijesti