REUTERS/Stephane Mahe
REUTERS/Stephane Mahe

Tudor: “Zadovoljan sam igrom, ne i razultatom. Nemam prigovora”, trener Lorienta: “Ne razmišljam o onome što Tudor kaže”

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 10.04.23. | 09:05

Splićanin je ‘bocnuo’ Lorient, ali trener domaćina se nije dao isprovocirati.

Nakon što je njegova momčad odigrala utakmicu bez pogodaka na gostovanju protiv Lorienta, Marseille Igora Tudora prepustio je drugo mjesto Ligue 1 Lensu. OM je osvojio tek bod u utakmici protiv 10. momčadi prvenstva pa je tako pobjeda ostvarena još ovog petka protiv Strasbourga hit-momčadi franuskog prvenstva i vjerojatno najvećem iznenađenju od svih klubova u Ligama petice osiguralo da budu ‘usamljeni’ kao prvi pratitelj PSG-a.

Utakmica Lorienta i OM-a nije oduševila. Naprotiv. Ali, isto tako valja reći da su gosti ‘za nijansu’ bili bolji. Tudor pak vjeruje da je njegova bila puno, puno bolja, ali jasno je da je on pomalo subjektivan.

“Ne mogu kriviti igrače, imali smo dobar intenzitet igre, bili smo dobro pripremljeni, radili smo na terenu ono što smo pripremali. Stvari nisu funkcionirale tek kod posljednjeg dodavanja. Lorient nije želio igrati, branio se i čekao priliku iz kontranapada. Tipična je francuska momčad”, rekao je Tudor pa nastavio:

“Ja sam zadovoljan. Zadovoljan sam igrom svog tima, ne rezultatom. Vidio sam momčad kakvu sam i želio vidjeti, nemam prigovora.”

Nakon Tudora je pred kamere stao i trener domaćeg sastava Regis Le Bris.

“Tudorove riječi? Ne razmišljam puno o onome što je rekao. Svaka momčad ima svoju priču, a naša je u ovoj utakmici bila posebna. Mislim da smo bili bolji. Morali smo parirati Marseilleu s igračima koje smo imali na raspolaganju. Morali smo nešto izgraditi. Vidio sam da je to frustriralo našeg suparnika, a sve mi je izgledalo da smo u jednom trenutku mogli i dominirati utakmicom.”



Tagovi

Igor TudorMarseilleLigue 1

Ostale Vijesti