Reuters Staff/Acton Images
Reuters Staff/Acton Images

Tudor izvisio? Mazzarri spreman prihvatiti jednogodišnji ugovor, Splićanina to ne zadovoljava

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 14.11.23. | 10:42

Može li s Hvičom i Victorom napraviti ono što je onomad uspio s Lavezzijem, Hamšikom i Cavanijem?

Rudiju Garciji zastane srce svaki put kad mu zazvoni mobitel. Pitanje je trenutka kad će Francuz dobiti otkaz na klupi Napolija, Talijani već danima pišu kako predsjednik De Laurentiis tjednima traži njegovog nasljednika, a iako se prije manje od 24 sata činilo da će Igor Tudor sigurno biti 'taj', sad se u medijskom prostoru zakotrljalo jedno novo ime.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, Fabrizio Romano i Gianluca Di Marzio sada pišu kako je ozbiljan kandidat za klupu Napolija 62-godišnji Walter Mazzarri. On je posljednji angažman imao na klupi Cagliarija, dok je najveći trag u trenerskoj karijeri ostavio baš na klupi Napolija kojeg je vodio četiri godine (2009. – 2013.).

Pod njegovim vodstvom Napoli je igrao prepoznatljivih 3-4-2-1. U vrhu napada bio je Cavani, dok su iza njegovih leđa ordinirali Lavezzi i Hamšik. U sezoni 11./12. osvojio je Coppa Italiju, prvi Napolijev trofej nakon 21 godine čekanja (Talijanski Superkup 90./91.), a nakon sjajno odrađenog posla u Napoliju otišao je u Inter gdje je ipak podbacio.

Okušao se Mazzarri potom i na Otoku, vodio je jednu sezonu (16./17.) i Watford, ali budući da se jedva spasio od ispadanja (17. mjesto), iz kluba su mu se zahvalili na suradnji nakon manje od 12 mjeseci.

Mazzarri je sada ponovno 'u igri' za klupu aktualnog prvaka Italije, a njegove 'dionice' dobro kotiraju i kod predsjednika i kod navijača. Naime, Mazzarri je spreman prihvatiti jednogodišnji ugovor (što Tudor, barem zasad, nije), dok navijači znaju da su pod njegovim vodstvom igrali lijep nogomet. Iako su mu zamjerili odlazak u Inter, izgleda da su ih uspjesi posljednjih godina ipak malo 'ohladili'.

Što će se na kraju dogoditi, zasad ne zna nitko, ali sigurno je najgore Rudiju Garciji koji samo što nije postao bivši. A onda, kad se to dogodi, kreće prava 'ludnica'…

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Igor TudorWalter MazzarriNapoliSerie A

Ostale Vijesti