Mihajlović, Spalletti, Tudor, Allegri
Mihajlović, Spalletti, Tudor, Allegri

Tudor gasi požar u Juventusu? A onda stiže teškaš...

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 23.03.21. | 08:43

Hrvat bi mogao da bude rješenje do kraja sezone

Kako piše tamošnja La Repubblica i još poneki mediji, uprava Stare dame nipošto nije sretna načinom na koji se klub vodi, ali za 'mir u kući' daje potporu Andrei Pirlu, iako je sve izvjesnije kako će nakon dugo vremena klub ostati bez najvažnijih trofeja.

U prvenstvu gledaju u leđa Interu i Milanu, a u Ligi prvaka su doživjeli debakl ispavši u osmini finala od Porta.

Kako piše spomenuti list, klup nema dovoljno novca kako bi na mjesto trenera doveo neko od renomiranih imena kao što su Pep Guardiola ili Jurgen Klopp, a kao neki od kandidata koji bi mogli voditi klub po završetku sezone, nastavi li Pirlo ovakvu seriju rezultata, spominju se imena Luciana Spalettija, Simonea Inzaghija, Gian Piera Gasperinija i Siniše Mihajlovića, dok Tuttosport, tradicionalno najbliži torinskom klubu, spominje još jednom poznato ime - ono Maxa Allegrija.

Ipak, ono što je nama zanimljivije iz cijele sage o Staroj dami činjenica je da će, u slučaju još ponekog razočaranja kao što je ovo protiv Beneventa, Pirlo dobiti ekspresan otkaz, a u tom bi ga slučaju na trenerskoj poziciji trebao zamijeniti Igor Tudor.

No, jasno je kako hrvatski stručnjak, u tom slučaju, ipak ne bi bio dugotrajna opcija nego eventualno nekakva premosnica dok klub ne nađe stalnije rješenje.

Posljednji angažman na mjestu glavnog trenera Tudor je imao u splitskom Hajduku, iz kojeg je otišao u Pirlov stožer.


Tagovi

JuventusIgor TudorAndrea Pirlo

Ostale Vijesti