Tučnjava na treningu Bayerna: Nezadovoljni stoper šakom udario mladu zvijezdu (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.01.20. | 16:41

Problemi u bavarskom gigantu.

Jerome Boateng je nezadovoljan u Bayernu te na sve načine želi promijeniti sredinu. Njegovo loše raspoloženje došlo je do izražaja i danas na treningu kad je neprimjereno reagirao nakon malo grubljeg starta Leona Goretzke.

Jerome Boateng je nezadovoljan u Bayernu te na sve načine želi promijeniti sredinu. Njegovo loše raspoloženje došlo je do izražaja i danas na treningu kad je neprimjereno reagirao nakon malo grubljeg starta Leona Goretzke.

Naime, mlada zvijezda Bayerna je u jednom duelu malo žustrije startala na Boatenga, na što je stoper uzvratio nasrtanjem i udaranjem veznjaka šakom u glavu. Težu tučnjavu su spriječili suigrači, prije svih Lewnadowski i Muller, ali i trener Flick.

Mladi veznjak  je bio nervozan tijekom cijelog treninga, a prvo se žalio oko dosuđenog penala. Thomas Muller pokušao mu je objasniti situaciju, ali Goretzka ga uopće nije slušao. Boatengu se to nije svidjelo i išao je braniti Mullera.

Nedugo nakon toga započela je druga trening-utakmica i Goretzka je napravio ružan start na Boatengu, koji se odmah dignuo i udario ga u glavu. Muller je među prvima dotrčao i započeo urlati na bivšeg igrača Schalkea: ˇUvijek ista sra*a s tobom“.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">There was a brawl in training today: Goretzka went into a challenge &amp; fouled Boateng without the ball. The latter reacted and hit Goretzka with his hand to the face. <br>Robert Lewandowski was first to jump in and pull Boateng away. Flick then intervened and talked to Boateng [Bild] <a href="https://t.co/KTvgVoadmz">pic.twitter.com/KTvgVoadmz</a></p>&mdash; Bayern &amp; Germany (@iMiaSanMia) <a href="https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1222531195801608193?ref_src=twsrc%5Etfw">January 29, 2020</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 

Koliko je poznato, klub još nije kaznio niti jednog aktera nemile scene, ali također i da Boateng i Goretzka nisu se ispričali ni pružili ruku jedan drugome.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Jerome BoatengLeon GoretzkaThomas MüllerRobert Lewandowski

Ostale Vijesti