Hajduk ga odbacio, a sada ga žele četiri kluba iz engleskog Premiershipa

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 28.02.19. | 09:47

A prije nešto više od godine dana igrao je u prvoj ligi BiH.

Josip Vuković proživljava najbolje trenutke svoje karijere. Ovaj 26-godišnjak veznjak, koji je karijeru počeo u Hajduku, prošlog je ljeta iz ukrajinskog Olimpika iz Donjetska otišao u portugalski Maritimo koji bi mogao postati tek usputna stanica u karijeri ovog defanzivnog veznjaka. Vukovićeve dobre igre već su ranije zaintrigirali čelnike Sportinga i Benfice, koji su pokazali zanimanje za njegovo dovođenje, a sada su se u igru uključila i tri engleska kluba.

Goal.com donosi kako Wolverhampton vidi Vukovića kao potencijalno pojačanje za sljedeću sezonu, a 'Vukovi' konkurenciju imaju u Watfordu i Leicesteru. The Sun, s druge strane, spominje i Chelsea kao zainteresirani klub.

Kako je njegova vrijednost prilično mala, Transfermarkt ga procjenjuje na 400 tisuća eura, niti jednom od engleskih klubova neće biti problem platiti odštetu. Doduše, engleski mediji spominju kako bi se odšteta trebala penjati na 4 milijuna eura, ali ni to nije problem.

Inače, Vuković se svojedobno nije uspio nametnuti u Hajduku pa je sreću potražio u Istri 1961. te Splitu. U ljeto 2017. odlazi u Vitez gdje je igrao pola godine prije nego je otišao u Olimpik. Pola godine kasnije je već bio u Maritimu gdje je dobio sve ove pozive…

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Josip Vukovićprijelazni roktransferinogometni transferi

Ostale Vijesti