Jonathan Moscrop/PA Images/PIXSELL
Jonathan Moscrop/PA Images/PIXSELL

Tri Hrvata među top 10 „maratonaca“ Serie A, nema nijednog igrača Juventusa

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 24.03.21. | 16:24

Pogledajte tko je sve na popisu

Veliko istraživanje prošle sezone pokazalo je da igrači Intera najviše trče u Serie A, a vodeći na tom popisu bio je Marcelo Brozović. Kao igrač koji se najviše troši bio je vodeći s prosjekom 12.4 kilometra po utakmici.

Sky Sport je ponovno napravio istraživanje u sadašnjoj sezoni i među deset su se našla dva igrača Intera. Uz spomenutog Brozovića, sedmo mjesto zauzeo je Nicolo Barella s 11.28. Prvi na ljestvici je očekivano Marcelo Brozović s 11.8 pretrčanih kilometara, a na popisu su se našla još dva hrvatska reprezentativca. Treće mjesto zauzeo je igrač Cagliarija Marko Rog s prosječnom kilometražom 11.55 po utakmici, a na šestom mjestu je Milan Badelj iz Genoe s 11.314.

U istraživanje su uvršetni igrači koji su odigrali najmanje 1000 minuta ove sezone, a zanimljivo je da na popisu nema nijednog igrača Juventusa. Još intrigantniji podatak je da nijedan igrač Stare dame nije među 25 igrača s najviše pretrčanih kilometara, što govori o njihovom angažmanu i rezultatu ove sezone te je jedan od detalja o kojem trebaju razmišljati u budućnosti.



Tagovi

Marcelo BrozovićMarko RogMilan Badelj

Ostale Vijesti