Trenutno najbolji igrač Reala vrlo vjerojatno propušta uzvrat sa Cityem

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 09.03.20. | 11:53

Zinedine Zidane je u velikim problemima.

Nogometaši Real Madrida u nedjelju su izgubili prvo mjesto ljestvice u La Ligi. Porazom od Betisa na stadionu Benito Villamarin ponovno su prepustili čelnu poziciju Barceloni koja ima dva boda prednosti nakon 27 kola.

Andalužani su slavili golom Barcinog djeteta Cristiana Tella u 82. minuti, a tu puno nije mogao napraviti vratar Thibaut Courtois. Iako je Kraljevski klub upao u svojevrsnu krizu jer u posljednjih sedam utakmica imaju tri poraza i remi, upravo je belgijski vratar njihov igrač koji je u najboljoj formi u ovom trenutku.

Imao je nekoliko fantastičnih obrana ove sezone, konstantan je i najzaslužniji za to da su Los Blancosi primili najmanje golova u prvenstvu ove sezone, tek 19.

Međutim, čini se kako je 27-godišnji golman utakmicu s Betisom igrao načetog mišića, a po završetku utakmice s Verdiblancosa morao je odšepati s travnjaka.

Kako prenose španjolski i otočki mediji, Courtois će neko vrijeme biti van travnjaka, a pod velikim je upitnikom njegov nastup u uzvratu osmine finala Lige prvaka protiv Manchester City. Podsjetimo, Real hvata zaostatak (1-2) iz prve utakmice, a uzvrat se igra na Etihadu.

Zinedine Zidane je u velikim problemima.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Thibaut Courtois

Ostale Vijesti