DANIELE MASCOLO/Action Images
DANIELE MASCOLO/Action Images

Trener Crvene zvezde prokomentirao mogući susret s Dinamom

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 02.08.21. | 12:59

Eventualni dvoboj o kojem će brujati mediji.

U švicarskom Nyonu danas je održan ždrijeb završne runde kvalifikacija za Ligu prvaka, a on je u završnom kolu namjerio Dinamo, naravno ako prođe Legiju, na pobjednika dvomeča Crvena zvezda – Šeriff.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković se za službene stranice kluba osvrnuo na mogući dvoboj nekadašnjih rivala, koji će u sljedećih dana biti glavna teme kako u Hrvatskoj, tako i u Srbiji.

„Treba najprije proći treći krug kvalifikacija, kako s naše, tako i sa strane protivnika. Tako da smo fokusirani isključivo na Šeriff. Može se dogoditi „classico“ iz nekadašnjih dana, ukoliko ispunimo ciljeve i mi i Dinamo. Bit će vremena da se priča o tome. Sigurno je da bi ta utakmica bila izuzetno značajna i donijela mnogo pompe, ali amo sačekati što će se iz događati u narednih sedam dana. Naš cilj je jasan. Idemo dalje, od nas ovisi kakvi ćemo biti, s kakvim pristupom i samo se mi pitamo“, izjavio je Stanković za službene klupske stranice te dodao:

Svi u play-offu su kvalitetni. Tko god dođe do te faze, na korak je do Lige prvaka, ne dolazi tu slučajno. Sve su to visokobudžetni klubovi, koji imaju iskustva. Možda je moglo i bolje ili gore, ali teren je jedino mjerilo svega“, zaključio je Stanković.


Tagovi

Kvalifikacije za Ligu prvakaDinamo ZagrebCrvena zvezdaDejan Stanković

Ostale Vijesti