REUTERS/Andres Cuenca
REUTERS/Andres Cuenca

Trener Al Hilala 'opleo' po Neymaru: „On je Ronaldova suprotnost. Cristiano ima strast za nogometom, a Brazilac za privatnim životom“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 15.01.24. | 14:44

Nevolje u raju?

Sredinom studenog, na utakmici Urugvaj – Brazil u Montevideu, brazilski virtuoz Neymar u suzama je pred kraj prvog poluvremena iznesen s terena, a manje od 24 sata kasnije potvrđena je najgora moguća predikcija da mu je stradalo koljeno i da će pauzirati između šest i devet mjeseci.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Brazilac se teško nosio s tim vijestima, rekao je kako je to najgori trenutak u njegovoj karijeri, a osim njega, u očaj su pali i u Al Hilalu koji je u njemu vidio najveću svoju zvijezdu i zaštitno lice kluba. Da bi stvar bila gora, Fifin fond nije mogao pokriti ni jednu mjesečnu plaću za ozlijeđenog Brazilca. Doduše, platila je FIFA 7.5 milijuna eura Saudijcima, ali to nije ništa za Saudijce budući da Neymar u Al Hilalu zarađuje, ovisno o bonusima, između 150 i 200 milijuna eura godišnje!

Poslije operacije Neymar je rekao kako će se vratiti još jači, no trener Al Hilala, Jorge Jesus, nije baš oduševljen ponašanjem Brazilca posljednje vrijeme.

„On je Ronaldova suprotnost. Cristiano ima strast za nogometom te je njemu to prioritet. S druge strane, Neymarov prioritet je privatni život te njega stavlja ispred svega“, riječi su Jorgea Jesusa.

Prije ozljede, Neymar je u dresu Al Hiala upisao pet utakmica, jedan pogodak i tri asistencije, a 90 milijuna eura plaćeno pojačanje kluba koji je osvojio 18 naslova prvaka Saudijske Arabije ove sezone više sigurno neće istrčati na zeleni travnjak.

Neymar povremeno na društvenim mrežama objavi video u kojem prikazuje kako napreduje njegov oporavak, no puno češće zato pali stream gdje uživo prenosi kakao kocka ili igra igrice.

Jesusove riječi možda grubo zvuče, ali dojam je kao da je u pravu. Kako će Neymar na ovo 'prozivanje' reagirati, preostaje nam vidjeti, ali ne bi nas čudilo da u Al Hilalu ovih dana bude prilično zanimljivo…

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Al HilalNeymarJorge JesusSaudijska Arabijasaudijska nogometna liga

Ostale Vijesti