Treća zvijezda Bundeslige izigrala Bayern

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.05.20. | 11:29

Nakon Wernera i Upamecana, još jedan je nogometaš odbio Bavarce, iako je praktički već dogovorio transfer u Munchen.

Upravi Bayern Munchena posljednjih dana ne ide baš najbolje kada je u pitanju potencijalni dogovor s novim pojačanjima.

Timo Werner je u intevrjuu za Sport Bild otkrio da neće prijeći niti u jedan bundesligaški klub te je najavio da bi htio ići u Premiership, a najzainteresiraniji za njega je Liverpool. Ipak, ima još nekoliko europskih velikana zagrijanih za njemačkog reprezentativca, stoga tek treba vidjeti hoće li Werner završiti na Anfieldu kod Kloppa, iako mu je to zasda najveća želja i najrealnija opcija.

Drugi nogometaš s kojim je Bayern koketirao, štoviše, spominjalo se kako je dogovorio uvjete suradnje s Bavarcima, bio je Dayot Upamecano. Stoper Leipziga imao je brojne ponude europskih klubova, a navodno je usmeno pristao doći u Munchen, da bi potom okrenuo ploču i potpisao produženje ugovora s 'Bikovima'.

Identična stvar, aktualnom se prvaku Njemačke dogodila i s trećim sada većim propalim pojačanjem.

Naime, prije samo dva tjedna njemački su mediji pisali kako je transfer Charlesa Aranguiza u Bayern praktički gotova stvar. Trener Hansi Flick se radovao novom igraču u svlačionici, 31-godišnjem čileanskom veznjaku ugovor s Leverkusenom je istjecao u lipnju ove godine, a uprava 'Rekordmeistera' trljala je ruke jer su mislili da su dobili još jedno besplatno pojačanje.

Pucanj u prazno.

Priča je pala u vodu jer su Apotekari na svojim službenim stranicama objavili produženje ugovora s Aranguizom koji je produljio vjernost te na BayAreni ostaje do ljeta 2023. godine.

Ovo se nimalo neće svidjeti Hasanu Salihamidžiću i Karl-Heinzu Rummeniggeu.

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Charles AránguizDayot UpamecanoTimo Werner

Ostale Vijesti