Jason Cairnduff/Action Images
Jason Cairnduff/Action Images

Trebao je umjesto Brozovića u Inter, a sad je dobio otkaz u Sarajevu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 25.08.21. | 14:15

Tino-Sven Sušić postao je slobodan igrač.

Bivši veznjak Hajduka, Tino-Sven Sušić, više nije igrač Sarajeva, potvrdili su iz kluba. Sa Sušićem je dogovoren sporazumni raskid suradnje, a 29-godišnji veznjak je u klub stigao u veljači 2020. godine.

U Bordo dresu je u svim natjecanjima skupio ukupno 32 nastupa, dva pogotka i dvije asistencije, a njegova trenutna tržišna vrijednost iznosi tek 400 tisuća eura.

Sušić je ne tako davno bio jedan od ponajboljih igrača 1. HNL. Iako su njegovi agenti pregovarali s milanskim Interom, talijanski se velikan u konačnici ipak odlučio u svoje redove dovesti Marcela Brozovića. Činjenica da se transfer nije realizirao je jako teško sjela povremenom BiH reprezentativcu, ali iako je kasnije zaradio transfer u Genk koji ga je platio dva milijuna eura, njegova je karijera tu krenula silaznom putanjom.

U protekle ti godine promijenio je četiri kluba, da bi sad postao slobodan igrač u najgore moguće vrijeme. Većina klubova je već posložila svoje kadrove za sezonu 21/22. pa tako postoji mogućnost da narednih nekoliko mjeseci provede na 'burzi'.

Iako je nastupao za U-18 i U-19 reprezentaciju Belgije, Sušić je skupio devet nastupa za izabranu vrstu BiH. Posljednji nastup zabilježio je sad već davne 2016. godine protiv Cipra kad je izbornik bio Mehmed Baždarević, a nakon toga više nije pozivan u A vrstu.

Zasad nije poznato u kojem će klubu nastaviti karijeru.



Tagovi

Tino Sven SušićFK SarajevoSarajevo

Ostale Vijesti