TRANSFERI (5.7.): Conte ide po nezadovoljnog veznjaka Barce, Roma našla novog Alissona

Vrijeme Čitanja: 5min | pet. 05.07.19. | 22:00

I danas pratite s nama događanja na transfer tržnici.

22:00 S ovim transferom japanskog veznjaka u Porto zaključujemo današnji dan transfera na Germanijaku. Pratite nas i sutra!

21:45 Shoya Nakajima novi je igrač Porta.

21:15 Merih Demirel i službeno je predstavljen kao novi igrač Stare dame.

20:45 Napadač Celte Vigo La Ligu bi ubrzo mogao zamijeniti Premier ligom budući da Everton za njega nudi 40 milijuna eura.

 

 

20:15 Sergio Palencia zamijenio je Barcelonu fracuskim St.Etiennom.

 

 

19.45 Irački branič Ali Adan danas je i službeno postao član Whitecapsa. Prije kluba iz MLS-a branio je boje talijanskog Udinesea.

19:25 Jaroslav Plašil danas je i službeno objavio da je objesio "kopačke o klin".

 

 

 

19:00 Football Manager legenda Jelle Van Damme u 35.godini života potpisao je za Lokeren

18:30 Austrijski napadač srpskog podrijetla novi je igrač nekada slavnog Stuttgarta.

 

 

18:00 Schalke se pojačao U21 reprezentativcem i bivšim igračem Dynamo Dresdena.

 

 

17.30 Ispao s Rudešom u 2.HNL, a sada je potpisao za nizozemskog prvoligaša. Opširnije OVDJE.

16.45 Igrao u Lokomotivi, a danas je član Benfice. Opširnije o transferu mladog veznjaka pročitaj OVDJE.

16.09 - SLUŽBENO: Filip Krovniović stigao je u West Bromwich Albion na posudbu iz Benfice.

 

16.06 - West Ham je spreman ponuditi 40 milijuna eura za Andreu Belottija, ali teško da će ga Torino pustiti...

 

15.49 - Samir Nasri trenutno odrađuje liječničke preglede prije nego potpiše za Anderlecht na poziv bivšeg suigrača Vincenta Kompanya.

 

15.33 - Monaco je spreman dati 20 milijuna eura za Samassekoua, bočnog igrača RB Salzburga. Međutim, u igri su još i Borussia Dortmund i 'veći brat' RB Leipzig.

 

15.27 - SLUŽBENO: Benito Raman prešao je iz Fortune Dusseldorf u redove Schalkea.

 

15.21 - SLUŽBENO: Luciaono Narsingh novi je igrač Feyenoorda.

 

 

15.10 - Bivši igrač Rijeke Miral Samardžić novi je igrač ljubljanske Olimpije. Prošlu sezonu proveo je u novom klubu Dejana Radonjića s kojim je pred neki dan dogovorio raskid suradnje.

15.07 - I Zlatan se uključio u #bottlecapchallenge...

 

15.02 SLUŽBENO: Porto je predstavio Ze Luisa kao svoje novo pojačanje.

 

14.46 - SLUŽBENO: Sergio Reguilon otišao je iz Reala na jednogodišnju posudbu u Sevillu.

14.28 - Nekadašnjiu napadač Hajduka i mladi reprezentativac Hrvatske, Mario Sačer, postao je novi igrač trećeligaša Tehničara iz Cvetkovca.

14.19 - Bočni igrač Barce, Nelson Semedo, novi je prioritet Diega Simeonea. I sam igrač spreman je otići u Madrid.

 

14.00 - OPA! Agent tvrdi da će Bruno Fernandes uskoro postati novi igrač Manchester Uniteda za 70 milijuna eura, koliko će dobiti Sporting. Portugalac će potpisati petogodišnji ugovor.

 

13.43 - Nije transfer, ali je zanimljiva i nažalost tužna vijest. Tko bi gore sad je dolje...

13.34 - SLUŽBENO: Sevilla je predstavila Munasa Dabbura kao svog novog igrača.

 

13.08 - GOTOVO: Ismael Bennacer prelazi iz Empoli u Milan za 16 milijuna eura osnovice +1 milijun bonusa.

 

13.00 - Pipita Higuain uskoro bi mogao put Rima. Roma je jako zagrizla za Argentinca, spremna mu je ponuditi 4 i pol milijuna eura plaću, a Juventusu bi platila devet milijuna eura za posudbu, a kasnije bi ga otkupili za 27 milijuna. Dobar potez Giallorossa ili ne? Komentirajte u našoj objavi na facebook stranici.

 

12.43 - West Ham hvata zadnji vlak da uspije dovesti Maxija Gomeza iz Celte. Napadač je na korak od potpisa za Valenciju, ali Čekićari se nadaju pozitivnom raspletu jer su trenutno u pregovorima s igračevim agentom. Saga se nastavlja...

 

12.24 - Agent igrača potvrdio - Andersen prešao iz Sampdorije u Lyon za 24 mlijuna eura osnovice + 6 milijuna bonusa.

 

12.10 - Jese će uskoro finalizirati transfer u redove Betisa.

 

11.56 - Legendarni Bojan Vručina postao je novim igračem NK Borca Imbriovec.

11.45 SLUŽBENO: Toni Lato je prešao iz Valencije u PSV iz Endhovena.

 

11.33 - Još malo vijesti što se hrvatskih nogometaša tiče.

Mario Pašalić i službeno je produžio posudbu za jednu godinu i ostaje u Atalanti, a nekadašnji mladi reprezentativac Mateo Mužek 824) postao je novim igračem Šerifa iz Tiraspolja koji bi se mogao susresti sa zagrebačkim Dinamo u pretkolu Lige prvaka.

Uz to, Marijan Antolović i Hrvoje Plum, rezervni igrači Osijeka, potpisali su za sjevernoirski Glentoran.

11.25 - Nekadašnja mlada nada Hajduka, sada 27-godišnjak, Mario Tičinović i službeno je predstavljen kao pojačanje mostarskog Zrinjskog.

11.13 - Imao je Gigi samo jedan zahtjev pri povratku u Juve. Znate li koji je broj uzeo?

11.01  – Veliki transfer i u Danskoj između dva rivala. FC Kopenhagen je od Nordsjaellanda kupio 20-godišnjeg Victora Nelssona koji je potpisao petogodišnji ugovor. Mladi stoper je već skupio preko 100 nastupa u prvoj ligi.

 

 

10.49 – Pravo pojačanje uskoro na Emiratesu.

10.45 – Antonio Conte ide u potpuni remont veznog reda milanskog Intera. Nakon što je doveden Stefano Sensi iz Sassuola, sportski direktor Rome priznao je kako je Vučica ispala iz utrke za Nicolu Barellu te će on uskoro postati novi igrač Nerazzurra. Ipak, na pomolu je odlazak Radje Nainggolana, a tim povodom novi trener kluba s Giuseppe Meazze želi dovesti Artura Vidala, donosi Gazzetta dello Sport.

Veznjak nije zadovoljan minutažom u redovima Barcelone, a uklopio bi se savršeno u Conteov beskompromisan stil. Talijanski strateg želi dinamičan vezni red koji ide okomito prema naprijed, a Vidal je već pokazao da zna biti i odličan gogleter s velikih udaljenosti. Nova 'romansa' je na pomolu, s obzirom da je Čileanac već surađivao s Conteom u Juventusu. Gazzetta navodi da bi cijena za 32-godišnjeg Čileanca bila između 20 i 22 milijuna eura.

 

 

 

 

10.33 – Dinamo je pronašao soluciju za lijevog bočnog u francuskom prvoligašu.

10.22 – Franck Ribery je poslao poruku Arjenu Robbena putem društvenih mreža, povodom umirovljenja nizozemskog nogometaša.

 

 

10.10 – West Ham se riješava Marka Arnautovića za sitne novce. Austrijanac balkanskih korijena odlazi u Kinu za 23 milijuna funti.

 

 

09.57 – Veznjak zagrebačkog Dinama uskoro na Otoku!

09.44 – Potencijalno vrlo zanimljiva „portugalska trampa“ između Milana i Wolverhamptona. Rossoneri nude napadača Andrea Silvu i 15 milijuna eura za Rubena Nevesa. Sport Mediaset prenosi kako su ugovori u tijeku, a veznjak Wolvesa bi htio otići u Serie A, gdje bi nastavio koracima svog velikog idola, Andree Pirla.

 

 

09.36 – Roma je napokon pronašla zamjenu za trenutno jednog od najboljih vratara svijeta, Alissona. Brazilac je prošlog ljeta otišao u Liverpool s kojim je osvojio naslov pobjednika Lige prvaka, a trenutno je na Copa Americi gdje je uoči samog finala već dobio Zlatnu rukavicu za najboljeg golmana turnira.

Vučica se mučila s vratarskim rješenjem minule sezone, ali čini se da je taj problem riješen. Dosadašnji vratar Betisa, pau Lopez dogovorio je transfer u Rim, a Andalužani su dogovorili i cijenu (zasad nepoznatu javnosti) s Romom, prenosi dobro obaviješteni Gianluca Di Marzio. Veliko pojačanje za klub s Olimpica.

 

 

09.33 – SLUŽBENO: Nakon što je Frank Lampard preuzeo klupu Chelseaja, njegov nasljednik u Derby Countyu je Phillip Cocu.

 

 

09.30 - Vratili smo se s novom dnevnom dozom događanja na transfer tržnici. Tko će gdje, tko bi s kim i tko više ne može zajedno, ispratite s nama na portalu Germanijak gdje Vam donosimo najsvježije informacije sa Mercata. Prije nego počnemo s prvim valom glasina, nagađanja, šuškanja, ozbiljnih pregovora i službenih predstavljanja – provjerite sve što se događalo jučer na sljedećoj poveznici.

(Foto: Reuters/Pixsell)


Tagovi

transferi uživotransferiprijelazni rokArturo Vidal

Ostale Vijesti