TRANSFERI (31.7.): Zidane kupuje kod Kovača, Modrić ostaje prvotimac još godinu dana

Vrijeme Čitanja: 10min | pet. 31.07.20. | 22:00

Pratite s nama sve najnovije glasine, vijesti i transfere s ljetnog Mercata.

22:00 - Toliko od nas za danas. Čitajte nas i sutra kada očekujemo novi zanimljivi dan na ljetnoj tržnici, a naravno da će sve to za vas ovdje prvi imati vaš omiljeni portal Germanijak!

21:50 - Everton je ozbiljno zagrizao za Reguilona, lijevog beka koji je u Sevilli zablistao na posudbi iz Real Madrida. Navodno su ponudili 20 milijuna eura, a Carlo Ancelotti ga vidi kao zamjenu za umirovljenog Leightona Bainesa i konkurenciju Lucasu Digneu. 

21:35 - Aurelio de Laurentis još je jednom potvrdio kako nema namjeru prodati Kalidoua Koulibalyja za manje od 90 milijuna eura: "Bilo bi mi žao da ode, ali dođe vrijeme kada vam se putevi mogu razdvojiti. Do sada nismo imali ponudu od 90 milijuna eura", rekao je ekscentrični gazda Napolija. 

21:23 - Engleski Mirror donosi zanimljivu informaciju kako bi Gareth Bale ipak mogao ostati u Real Madridu i u narednoj sezoni. 

21:05 - SLUŽBENO: Legendarni stoper Athletic Bilbaa i Real Madrida - Aitor Karanka - novi je trener Birminghama. Treći je to njegov uzastopni angažman u Championshipu nakon Middlesborougha i Nottingham Forresta. 

20:44 - Asmir Begović definitivno neće nastaviti karijeru u Milanu. Rossoneri su odlučili da neće otkupiti njegov ugovor, tako da će se iskusni BiH reprezentativac vratiti u Bournemouth. 

20:19 - Portugalski mediji pišu kako je Nico Gaitan na pragu povratka u zemlju koja ga je proslavila. No, to neće biti u dresu bivšeg mu kluba Benfice, već je na stolu dvogodišnji ugovor od strane Brage. 

20:03 - Još jedan zlatni njemački reprezentativac odlazi u mirovinu, iako je napunio tek 32 godine. 

19:44 - Tottenham je odlučio da neće prodavati Tanguya Ndombelea. Iako je iza njega loša sezona, Inter, Barcelona i Bayern svejedno su bili spremni izdvojiti velik novac za njegove usluge, ali u Londonu žele dati još jednu šansu igraču plaćenom čak 61 milijun eura. 

19:28 - SLUŽBENO: Levante je kupio Danija Gomeza, mladog napadača Real Madrida. Ugovor je potpisan na pet godina, madridskom će klubu pripasti 2.5 milijuna eura odštete, a spomenimo i kako je Gomez prošle sezone na posudbi u Tenerifeu zabio 11 golova. 

19:02 - Middlesborough je objavio kako je iskusni branič Grant Hall njihova najnovija akvizicija. Bivši igrač QPR-a potpisao je trogodišnji ugovor s novim poslodavcem. 

 

 

18:41 - Zamjenik Kepe u Chelseaju - Willy Caballero - nada se kako će najskuplji čuvar mreže u povijesti ostati u klubu: "Naravno da se nadam da će ostati, on je još uvijek broj jedan u Španjolskoj". 

18:29 - Sport Mediaset piše kako je prva meta Juventusa za ovaj prijelazni rok Nicolo Zaniolo. Za to su spremni u suprotnom smjeru poslati nekoga od dvojca Federico Bernardeschi - Cristian Romero, a sve kako bi smanjili odštetni zahtjev Rome koji je postavljen na 60 milijuna eura. 

18:10 - Marca piše kako Valencia ima probleme s Danijem Parejom. Iako se radi o vrlo dobrom veznjaku, Valencia ipak smatra kako su 3.2 milijuna eura po sezoni previše za njega te bi ga htjeli prodati. Igraču se, pak, ne ide s Mestalle jer ima još dvije godine ugovora, a malo tko će mu dati toliki novac. 

17:58 - Nekadašnji talent Hajduka riješio klupsko pitanje za sljedeće tri sezone.

17:44 - Dugo nismo o Willianu, a sada nam iz Engleske stižu informacije kako se u borbu za njegovim uslugama uključila i Barcelona. Katalonci mu nude trogodišnji ugovor, piše Sky Sport.

17:28 - Izvjesno je da će Ajax ostati bez Nicolasa Tagliafica, a kao zamjenu su naciljali njegovog sunarodnjaka Briana Cufrea. Ovaj 23-godišnjak član je Veleza, a prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura. 

17:06 - Napoli je objavio detalje oko transfera Victora Osimhena. Lilleu će platiti 60 milijuna eura plus bonuse, igrač je dobio petogodišnji ugovor i 'devetku' na leđima. 

16:59 - SLUŽBENO: Peter Stoger novi je trener bečke Austrije.

16:45 - Ralf Ragnick i službeno je napustio RB Leipzig poslije osam godina jer se želi potpuno posvetiti trenerskom poslu. Trebao je ove sezone sjediti na klupi Milana, međutim u filmskom obratu njegov je dolazak propao, no to ne znači da iduće sezone ne bi mogao voditi neki klub, a Gazzetta dello Sport tvrdi kako ima nekoliko premierligaških opcija.

16:25 - Dabid Alaba sve je bliži odlasku iz Bayerna. Naime, odbio je potpis novog ugovora i zatekao Bavarce zahtjevom da bude najplaćeniji igrač momčadi. S obzirom na to da ulazi u zadnju godinu ugovora, prodaja nije nimalo isključena. U red su već stali Barcelona, PSG, City i Chelsea. 

16:08 - SLUŽBENO: Aurelio de Laurentis je potvrdio da je Victor Osimhen novi napadač Napolija. Ovaj 21-godišnji Nigerijac prošle je sezone u 38 nastupa zabio 18 golova i dodao šest asistencija. 

15:55 - Kako bi rekao Romano Obilinović: „Došao po plaću, a dobio papire“

15:38 - S obzirom na to da Antonio Adan odlazi iz Atletico Madrida u potrazi za većom minutažom, Colchonerosi traže novog rezervnog golmana. Čini se kako im je prva opcija Aitor Fernandez iz Levantea, a navodno su razmišljali i o Marku Dmitroviću iz Eibara. 

15:27 - Lazio se ozbiljno sprema za Ligu prvaka. Novi ugovori idu za Immobilea i Luis Alberta, dok će David Silva, koji stiže kao slobodan igrač, dobiti trogodišnji ugovor vrijedan ukupno 12 milijuna eura. 

15:15 - Luis Suarez za siromašne vraća se s posudbe iz Zaragoze. Watford je odbio ostaviti ga još nekoliko dana i inzistira na njegovom promptnom povratku. Španjolci su, razumljivo, poludili jer to znači da će njihov najbolji strijelac morati propustiti doigravanje za Primeru.

15:04 - Novi detalj pregovora Arsenala i Barcelone oko Philippea Coutinha. Jučer je Topnicima odbijena ponuda koja je uključivala dio u kešu, a dio je trebao pokriti Matteo Guendouzi, međutim izgleda kako dogovaraju novu posudbu tijekom koje bi klubovi trebali dijeliti njegovu plaću popola. Riječ je o iznosu od 12.000.000 eura na godinu.

14:57 - Berlinska Hertha zakucala je na Milanova vrata. Zanima ih švicarski internacionalac Ricardo Rodriguez i pokušat će omekšati Ivana Gazidisa i društvo slanjem talentiranog igrača srpskih korijena Lazara Samardžića.

14:35 - Woflsburg je ponudio 3.000.000 eura za bivšeg igrača Rijeke Stefana Ristovskog, ali lisabonski Sporting, pisali smo jučer, traži milijun više.

14:28 - Bh.reprezentativac Rade Krunić, koji je najbliži odlasku iz Milana, na radaru je Torina.

14:19 - RB Leipzig produljio je danas ugovor s Dayotom Upamecanom, jedan od najtraženijih stopera na tržištu bio je na radaru brojnih premierligaša, a od sljedećeg ljeta, svi zainteresirani moći će ga dobiti za 50.000.000 eura, jer će mu se prvim danom srpnja 2021. aktivirati otkupna klauzula na taj iznos. Ima je i trenutačno, ali je iznos 30.000.000 eura viši.

14:07 - Još malo o bivšem dinamovcu Gabrielu, njegovi zastupnici su u Londonu i pregovaraju s dva premierligaška kluba, Evertonom i Manchester Unitedom. Brazilski branič koštao bi oko 30.000.000 eura i dali su mu do kraja tjedna da razmisli gdje bi volio nastaviti karijeru. Napoli je također zainteresiran, međutim ne može se financijski nositi s ponudama klubova iz PL-a.

13:59 - Bivši dinamovac i bivši igrač Zvezde, Lucho Ibanez, u razgovoru za srpski Telegraf poručio je prvom čovjeku crveno-bijelih, Zvezdanu Terziću, "vrati me u klub, pristao bih igrati i za manje para."

13:42 - Bivši Hajdukov sportski direktor Saša Bjelanović otkrio je zanimljiv detalj talijanskim medijima vezan za Marija Vuškovića. 

13:32 - GOTOVO: Real Madrid i Lazio dogovorili su transfer Borje Mayorala. Španjolci su pristali prodati za 15.000.000 eura uz džentlmenski dogovor klubova kako Real ima pravo izjednačiti ponudu pri sljedećem transferu. Mayoral će potpisati ugovor između 2.500.000 i 2.700.000 eura po sezoni plus bonusi.

13:13 - Niko Kovač počeo je s radom u novoj "firmi", a kako je izgledao njegov prvi dan na poslu pogledajte u videu...

13:10 - Bivši dinamovac Gabriel sigurno će napustiti Lille ovo ljeto. Prate ga "polovica Premier lige", a njegov aktualni klub već se pripremio za odlazak dovevši stopera iz Ajaxa. OPŠIRNIJE

13:06 - Crvena zvezda upravo promovira svoje najveće ovoljetno pojačanje, povratnika Guelora Kangu na stadionu Rajko Mitić.

13:03 - Arsenalov šef Mikael Arteta uvjeren je kako će Pierre Emerick Aubameyang potpisati novi ugovor s Topnicima, osvoje li FA kup. U finalu igraju s Chelseajem sutra u 18:30.

13:00 - Puni je sat i odlična prilika za malu pauzu od transfera i odlazak na stranicu GERMANIA SPORT KLADIONICE. Ispikajte nekoliko parova da vam brže prođe dan.

12:46 - Egzodus iz Bornemoutha, poslije Akea koji će u City, Kellyja kojeg ganja Liverpool, Ramsdalea koji je na radaru Sheffield Uniteda klub bi mogao napustiti i vezni David Brooks kojeg žele Leicester City, West Ham, Newcastle i Crystal Palace. Ranije su svoj odlazak najavili Callum Wilson i Joshua King.

12:32 - Iskusni Adrian Lopez produljio je s Osasunom do sljedećeg ljeta.

12:20 - SLUŽBENO: Dayot Upamecano potpisao je novi ugovor s RB Leizigom. Francuski stoper bio je meta brojnih velikana, ali izgleda da od transfera neće biti ništa.

 

12:10 - U Osijeku "tiskaju novac" - Na ulazne transfere u posljednje četiri godine potrošili su pet milijuna eura. Nije loše za klub koji je unazad sedam-osam godina kasnio s plaćama po nekoliko mjeseci... OPŠIRNIJE

11:58 - Dinamo je jučer započeo pripreme, a SN danas piše kako bi dvojica najbolje plaćenih igrača mogli biti prebačeni u B momčadi.

11:48 - Interov talent Sebastiano Esposito nije u Conteovim planovima, ali zato jest u planovima mnogih talijanskih prvoligaša. Atalanta, Verona, Parma, Crotone, Benevento, Torino, Bologna... Svi oni bi ga rado vidjeli u svojoj momčadi.

11:33 - Josip Juranović predstavio se svojim novim navijačima. OPŠIRNIJE

11:26 - Liverpool je reaktivirao interes za braniča Bournemoutha Lloyda Kellyja. Željeli su ga i prošlo ljeto, a ovo ga smatraju idealnom zamjenom za Dejana Lovrena. Hrvatski reprezentativac bio je posljednji u stoperskoj hijerarhiji kod Kloppa, a sad bi njegov status mogao preuzeti 22-godišnjak.

11:17 - Novi detalj u Milanovom interesu za Gerarda Deolofeua. Katalonac je na izlaznim vratima Watforda po njihovu ispadanju u Championship, a Rossoneri bi navodno željeli trajno otkupiti njegov ugovor. Deolofeu je 2017. bio na šestmjesčnoj posudbi u Gradu mode, a sad bi mogao preseliti na duže vrijeme.

10:59 - Sportski direktori Dortmunda i Leverkusena, Michael Zorc i Simon Rolfes, u razmaku od samo nekoliko minuta objavili su u različitim intervjuima, kako još nisu dobili službene ponude za Jadona Sancha i Kaija Havertza. To ne znači da smo izmislili sve što smo u ova tri dana o njima napisali, mi vam donosimo detalje, a operativci Borussije i Bayera odnosili su se na službeni dio pregovora.

10:44 - Slaven Bilić također je zainteresiran za napadača Rangersa Alfreda Morelosa. Lille je već ponudio 20.000.000 eura, sad se čeka odgovor West Bromwich Albiona. WBA je prošle sezone nudio 12.000.000 eura za njega, a čini se kako je sad obnovio svoj interes.

10:38 - Jose Mourinho nema namjeru prodavati Tanguya Ndombelea. Iako se rekordno klupsko pojačanje nije snašlo u protekloj sezoni i unatoč interesu milanskog Intera, Spursi mu planiraju dati drugu šansu, a portugalski stručnjak na klupi Tottenhama dao je primjer Luke Modrića u Real Madridu, kojemu je također prva sezona u klubu bila problematična.

10:28 - Hajduk je na svojim službenim stranicama izdao službeno priopćenje u kojem navode kako Josip Juranović više nije igrač Hajduka. U početnom sastavu našao se 148 puta, a od toga je u 37 dvoboja ponio kapetansku traku. Ostvario je ukupno 83 pobjede,  35 remija i 47 poraza, a svoju karijeru nastavit će u poljskoj Legiji.

10:25 - Otvara se prostor za Mirka Marića u Glasgow Rangersima. Lille je poslao službenu ponudu od 20.000.000 eura za Alfreda Morelosa. Kolumbijac je označen kao zamjena za Victora Osimhena koji je na putu ka Napoliju. Prodaju li Rangersi Morelosa, Marić bi ga mogao zamijeniti, ali isključivo ako Gerrard i društvo isplate 8.000.000 eura koliko navodno traži Osijek.

10:08 - Bivši napadač Hajduka i reprezentativac U-21 blizu je ruske Premier lige. 

10:06 - Brighton sastavlja nešto što bi moglo izgledat vrlo zanimljivo. Adam Lallana već je tu, Joel Veltman iz Ajaxa također, a Galebovi sad žele i talentiranog veznjaka Arsenala Ainsleyja Maintlanda-Nilesa.

10:04 - Došao, vidjeo i pobijedio... Maurizio Pellegrini prije par dana službeno je predstavljen u Betisu, a sad bi mogao i službeno biti ubrzo zaboravljen. Naime, neimenovan kineski klub nudi mu ogroman iznos kako bi ga izvukao iz problema. Španjolski mediji nagađaju kako je riječ o Guangzhou, a čini se da nude ozbiljnu lovu jer je Pellegrini spreman raskinuti ugovor sa Sevillanima samo kako bi se dočepao kineskih milijuna.

09.57 – Blok vijesti iz Real Madrida. Današnji As na naslovnici donosi priču o interesu Zinedinea Zidanea za braniča Monaca. Novi Varane, kako mu tepaju španjolski novinari, zove se Bonoit Badiashile i nedavno mu je trener postao naš Niko Kovač.

09.45 – Luka Modrić ostaje u Real Madridu još sezonu! Martin Odegaard, koji je njegova projicirana zamjena, ostat će još godinu dana na posudbi u Real Sociedadu, a to znači da će hrvatski maestro još barem jednu sezonu orkestrirati napade Kraljevskog kluba.

09.30 – Stoper Lazija na meti Modrih.

09:15 – Ante Ćorić pregovara s novim klubom.

09:00 – Jutro! Vikend je pred vratima, pivo i ples većini su na repertoaru danas, mnogi će i u zavodničke pohode, a kako bismo vam olakšali put do zabave, pripremit ćemo vas s nekoliko pitanja. Zna li tko je Marina Granovskaja i koja je njena uloga u Haverzovom transferu, zna li koliko Barcelona nudi Interu za Lautara Martineza i tko je prioritet Oleu Gunnaru Solskjaeru ovo ljeto, to znači da čita naš transferni blog i da je prava žena za vas. OVDJE se podsjetite što se događalo jučer i dodatno se pripremite kako vas „savršena žena“ ne bi uhvatila u zaleđu pa se vratite po novu dozu.

(grafika: Vedran Duhaček)

 


Tagovi

Ljetni prijelazni rokprijelazni roknogometni transferitransferi uživo

Ostale Vijesti