TRANSFERI (3.8.): Conte poludio na upravu i na odlasku je iz Intera, Coutinho se vraća na Otok

Vrijeme Čitanja: 7min | pon. 03.08.20. | 22:00

Pratite s nama sve najnovije glasine, vijesti i transfere s ljetnog Mercata.

22:00 - Bilo je to sve za danas, čitamo se sutra od jutra, a do tada - laku noć.

21:55 - Nice je dovela švicarskog U21 reprezentativca Lotombu iz redova Young Boysa.

21:46 - Sportske novosti pišu da još postoje šanse da Nikola Moro ode u Ukrajinu, u redove kijevskog Dinama...

21:34 - Evo vijesti koja je direktno vezana uz politiku. Nogometaš Pak, inače iz Sjeverne Koreje, mora napustiti austrijskog prvoligaša St-Polten zbog sankcija Europske unije koje je nametnula njegovoj državi. St. Polten mu je mislio produžiti ugovor, u 58 utakmica abio je 13 golova, ali Austrija je odbila državljanima Sjeverne Koreje produžiti boravak.

21:26 - Iako tek sa 24 godine, ima zanimljiv put i iskustvo igranja u Serie A.

21:15 - Branislav Ivanović otkrio gdje nastavlja karijeru.

"Vjerojatno će to biti u Evertonu, dobio sam dobru ponudu od njih", izjavio je srpski stoper.

 

 

20:57 - Lille ponovno pokazuje kako vreba top talente - bivši igrač Galatasaraya, 17-godišnji Mustafa Kapi dogovorio je transfer na sjever Francuske. Potpisan je petogodišnji ugovor, službena potvrda slijedi u utorak.

 

 

20:39 - SLUŽBENO: Bakaye Dibassy je prešao iz Amiensa u MLS, u redove Minnesote United.

20:24 - Rossoneri bi uskoro mogli dobiti pojačanje.

19:56 - Napustio je redove Farmaceuta.

19:47 - SLUŽBENO: Dženis Burić je prešao iz Borussije Dortmund u redove Heidenheima.

19:26 - Tottenham je u pregovorima s Milanom oko njihovog internacionalca. USKORO OPŠIRNIJE

19:09 - Predsjednik Napolija, Aurelio de Laurentiis bio je jasan: "Milik ide u onaj klub koji ponudi najviše novca, nema popusta nikome. Ukoliko on ne prihvati tu ponudu riskira ostanak u Napoliju gdje treneru neće biti 'prva oklada' za mjesto u sastavu".

18:45 - SLUŽBENO: Union Berlin je potpisao Andreasa Luthea, 33-godišnjeg vratara koji je do danas predstavljao Augsburg.

18:31 - Milan će biti vrlo aktivan ovog ljeta na transfer tržnici. Sky Sports prenosi da se raspituju za Bena Godfreya. Riječ je o braniču Norwicha, ali Rossoneri imaju konkurenciju u vidu Bayerna Leverkusena.

18:18 - Viole ovog ljeta vraćaju u svoje redove nekadašnjeg igrača Hajduka.

18:02 - Javier Pastore bi lako mogao karijeru nastaviti u MLS-u, a najzainteresiraniji klubovi za njegovim uslugam su LA Galaxy i Inter Miami.

17:51 - Još malo o Conteu danas, ali čini se da će na kraju on ostati na Meazzi. Evo i izjave nakon pojedinih medijskih nagađanja o odlasku.

"Opovrgavam da sam imao ikakve kontakte s upravom ili igračima Juventusa sa pitanjem "Hoće li Sarri napustiti klub". Došao sam u Inter prošlog ljeta, potpisao na tri godine i u tom periodu planiram napraviti ovaj klub pobjedničkim", rekao je Conte.

 

 

17:36 - Zasad najbolju plaću Willianu je ponudio Arsenal. Tako prenosi France Football, a dodaju kako Brazilac na stolui ima ugovor od tri godine - točno onoliko koliko on traži od sljedećeg poslodavca. Uz to, ide i opcija o produženju za još godinu dana. Čini se kako je njegov odlazak na Emirates sve bliže...

17:16 - Bayer Leverkusen ne odustaje od Badiashilea. Apotekari su spremili novu ponudu za Monacovog igrača, a ona iznosi 20 milijuna eura i Kevin Volland.

16:59 - Nakon dugih 15 godina, legendarni Artur Boruc je odradio prvi trening sa "svojom" Legijom iz Varšave.

 

 

16:44 - Još malo detalja o Alexisu u Interu. U tijeku je finalizacija transfera, cifru od 15 milijuna koliko će Nerazzurri platiti već smo spomenuli, a sada dodajemo da će krilni napadač potpisati trogodišnji ugovor.

16:30 - Pojačanja i za vinkovačku Cibaliju. U njihovom dresu karijeru će nastaviti bivši veznjak Rijeke i Šibenika, a isti dan predstavljen je i nekadašnji napadač rumunjskog Cluja.

16:13 - Uskoro slijedi konačan dogovor Manchester Uniteda i Intera oko transfera Alexisa Sancheza. Čileanac je pristao na smanjenje plaće, a na Old Trafford će sletjeti ček od 15 milijuna eura.

16:00 - Iako još nema dogovora, transfer guru Fabrizio Romano prenosi kako su pregovori Borussije Dortmund i Manchester Uniteda oko Jadona Sancha u uznapredovaloj fazi. Sancho će popisati petogodišnji ugovor s Crvenim vragovima nakon što ovi zadovolje financijske uvjete njemačkog velikana. Cijena se vrti i dalje oko iste cifre poznate nam tjednima - stotinjak milijuna eura.

 

 

15:43 - O koronavirusu u nogometu, izgledno je, slušat ćemo još dosta dugo vremena, a nova žrtva je jedan hrvatski drugoligaš.

15:30 - Inter je zainteresiran za dovođenje Tanguya Ndombelea, ali Spursi su jasni - ne želimo ga prodati.

15:16  - Diego Simeone je jasno dao do znanja Diegu Costi da je na prodaju, a u tom slučaju planiraju i oni dovesti njegovu zamjenu, iako je ranije obznanio kako Marcosa Llorentea planira gurnuti više u napada nego u veznu liniju gdje mu je prirodna pozicija.

14:58 - Dinamo je zaradio dobru svotu, ali pitanje ostaje jesu li mogli više?

14:41 - Na Šubićevcu također rade punom parom na tome da osiguraju što jaču momčad. 

14:33 - Goran Pandev ostaje u Genoi i sljedeće sezone. Iako je napunio 37 godina, legendarni Makedonac i dalje ima važnu ulogu u momčadi te će imato što za pokazati i u nadolazećoj sezoni. 

14:22 - Mesut Ozil nije se pokazao kao dobra kupovina Arsenala. Nisu njegove igre bile loše, ali ipak ispod razine njegovih astronomskih primanja. Nijemac zarađuje čak 400 tisuća eura tjedno i sada ga Topnici pokušavaju prodati. Naravno, nitko nije toliko lud da Ozilu izjednači plaću koju prima u Londonu, kao što se niti njemu ne odlazi s Emiratesa. Ugovor mu traje još jednu sezonu i za očekviati je da ga odradi do kraja. 

14:00 - Portugalski O Jogo piše kako su Porto i Sergio Conceicao dogovorili produljenje suradnje koja će sjajnog trenera zadržati na Dragau i nakon sljedećeg ljeta, kada mu istječe aktualni ugovor. 

13:51 - Kako ostati bez najboljeg strijelca momčadi? Pitajte u Koprivnici. 

13:40 - Kaan Ayhan je stigao na medicinske preglede u Sassuolo, platit će dva milijuna eura odštete Fortuni, a Turčina čeka četverogodišnji ugovor.  

13:27 - Talijanski mediji pišu kako su se Inter i United dogovorili oko transfera Alexisa Sancheza. Nerazzurri će iskusnog Čileanca platiti 15 milijuna eura. 

13:10 - Još malo Rossonera. Naime, Rade Krunić definitivno napušta klub, želi ga torino, a Milanezi će tražiti osam milijuna eura. 

12:57 - Nikola Milenković prva je želja Milana za obranu. Procjene su da bi odšteta mogla biti 30 milijuna eura. 

12:40 - Kraj četverogodišnje avanture Austrijanca na Rujevici.

12:27 - Matthias Ginter potvrdio je da ostaje u Borussiji iz Moenchengladbacha, usprkos tome što je intere za njega pokazao Atletico Madrid. 

12:14 - Genoa je ostala u Serie A i kreće u slaganje ozbiljnije momčadi. Prva želja je Mattia Perin, golman Juventusa koji je i ponikao u klubu s obale Ligurskog mora i koji je zadnju polusezonu proveo na posudbi na Luigi Ferrarisu. 

12:05 - Santiago Arias, desni bek Atletica, na meti je Napolija. Zanimljivo, De Laurentis je prije dvije godine već pokušavao dovesti ovog igrača, ali nije uspio. 

11:55 - U pauzi od čitanja transfera, pogledajte ponudu Germania Sport kladionice. OPŠIRNIJE

11:48 - Još jedno pojačanje zaobišlo Hajduk.

11:35 - Službeno: Eusebio Di Francesco novi je trener Cagliarija. Nekadašnji strateg Rome potpisao je do 222. godine.

11:26 - Santi Cazorla je stigao u Dohu, gdje ga očekuje potpisivanje ugovora s Al Saddom, kojeg vodi legendarni Xavi. 

11:18 - S obzirom na to da od Neymara neće biti ništa, barem ne ovog ljeta, Barcelona će dogovoriti novi ugovor s Ansu Fatijem. Uz povećana primanja, ugradit će i izlaznu klauzulu od 400 milijuna eura.

11:06 - Fiorentina je jako aktivna na tržištu. Žele Josipa Brekala, ali i dvojac iz Torina - Andreu Belottija te beka Armanda Izza. 

10:52 - Nevjerojatna ponuda Manchester Uniteda. Poslali su Romi mogućnost da produže posudbu Chrisa Smallinga, ali da bi zadržala stopera, Vučica bi za svaki njegov nastup u Europskoj ligi morala uplatiti po 300 tisuća eura Crvenim Vragovima. Naravno, iz Rima je stigao negativan odgovor.  

10:44 - Na Maksimiru se okreće ozbiljan novac.

10:31 - Roma je dogovorila sve s Pedrom, no on je u dvoboju protiv Arsenala neugodno ozlijedio rame i čini se da će na operaciju. Vučica sada želi pričekati i provjeriti njegovo zdravstveno stanje prije nego potvrde njegovo dovođenje.  

10:18 - Još malo o "slučaju Conte". Talijani pišu kako su prvi favoriti za njegovo mjesto u slučaju da ode, Max Allegri i Mauricio Pochettino. 

10:10 - Antonio Conte je prema pisanju talijanskih medija na korak od odlaska iz Intera. Nakon pobjede protiv Atalante požalio se da on i igrači nemaju zaštitu čelnika zbog čega iz svlačionice u javnost cure važne informacije.

No, problem je dublji i Conte je bijesan jer nije dobio igrače koje je tražio. Htio je dovesti Džeku, Kantea i Vidala, a uprava ga je počastila dovođenjem Godina, Lazara i Eriksena. Također, Conte je htio dovesti i svojeg sportskog direktora, no odbijen mu je zahtjev. Gazde Intera poludjeli su na Contea i njegovo ponašanje te žele da napusti klub. 

09:55 - Hajdukova djeca ponovno zaobilaznim putem traže afirmaciju. 

09:35 - Coutinho se gotovo sigurno vraća u Premier ligu, a lista zainteresiranih je poduža - Tottenham, Chelsea, Arsenal, Leicester te Newcastle. 

09:20 - Najbolji igrač Arsenala - Pierre Emerick Aubameyang - ušao je u posljednju godinu ugovora, ali ga Topnici žele zadržati na duge staze i Arteta želi oko Gabonca graditi momčad. S obzirom na to da je momčad pod njegovim vodstvom eksplodirala i nakon korona pauze pobijedila City, Liverpool te na koncu Chelsea, uzela FA Cup, sve to bi moglo odobrovoljiti Aubu na novi ugovor. A tu je i plaća od 14,5 milijuna eura, ako svi ostali mehanizmi nagovaranja zakažu.

09:00 - Dobro jutro svim čitateljima Germanijaka i dobro nam došli u još jedan blog posvećen praćenju zbivanja s nogometne tržnice. Današnje je jutro donijelo pregršt novosti, posebno s domaćeg tržišta, a prije nego sve pripremimo, OVDJE se možete prisjetiti na jučerašnja zbivanja. 

(grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

nogometni transferimercatoprijelazni rokLjetni prijelazni roktransferi uživo

Ostale Vijesti