TRANSFERI (25.9.): Roma dogovorila sjajno pojačanje iz Reala, Everton želi mladu zvijezdu Barce

Vrijeme Čitanja: 5min | pet. 25.09.20. | 17:13

Pratite i danas s nama događanja na transfer tržnici.

19:20 - Službeno: Dinamo prodao talentiranog braniča u Italiju (FOTO)

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F2977065622399719&show_text=true&width=552&height=532&appId" width="552" height="532" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

19:00 - Ademola Lookman na korak je od potpisa za Fulham, piše njemački Bild.

18:45 - Evo malo i niželigaških transfera: Nekadašnji branič Varteksa, Igor Prahić, potpisao je za NK Zagorec

18:30 - NY Red Bulls želi dovesti trenera Barnsleyja Gerharda Strubera. Engleski drugoligaš za njega traži dva milijuna eura odštete.

18:15 - Antonio Candreva službeno je napustio Inter i ovu će sezonu provesti na posudbi u Sampdoriji.

18:00 - Bivši hrvatski U-21 reprezentativac raskinuo ugovor s klubom, slijedi li povratak u HNL?

17:45 - Bobby Duncan novi je igrač Derby Coutyja, potvrdio je engleski drugoligaš na svojim službenim stranicama.

17:30 - Standardni prvotimac Hajduka riješio klupsko pitanje, potpis do kraja tjedna. OPŠIRNIJE

17:10 - Mali odmor od transfera: Nizozemski prvoligaš, za kojeg igraju dvojica Hrvata, ove će sezone na svojim dresovima reklamirati sex shop. To se pokazao kao izvrstan  marketinški trik kluba budući da su već sada morali naručiti nove dresove zbog velike portažnje. OPŠIRNIJE

17:00 - Kevin Bonifazi napustio je SPAL. Njegov novi klub je Udinese, a talijasnki prvoligaš doveo ga je na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa ugovora na kraju sezone.

16:45 - Ruben Dias ide, Ruben Dias ostaje... I tako u nedogled! Portugalski mediji sada pišu kako je City za njega spreman platiti između 60 i 65 milijuna eura, a osim ogromnih novaca spremni su u Benficu poslati i argentinskog braniča Otamendija koji je ispao iz svih planova Pepa Guardiole.

16:30 - Službeno: Luis Suarez ima novi klub. OPŠIRNIJE

16:10 - Interovo 'čudo od djeteta', Sebastiano Esposito, priključio se talijasnkom drugoligašu SPAL-u u čijim će redovima biti narednih godinu dana kao posuđeni igrač Nerazzurra.

15:50 - Mario Balotelli bi do kraja ovog tjedna trebao postati suigrač trojice Hrvata.

15:30 - Fousseni Diabate napustio je Leicester. Njegov novi klub je turski prvoligaš Trabzonspor, a za njega je plaćena odšteta u iznosu od 1,57 milijuna eura.

15:10 - Ashley Westwood potpisao je novi trogodišnji ugovor za Burnley.

 

 

14:55 – Talijanski Sky donosi kako se Milan interesira za Matiju Nastasića. Schalke bi ga pustio, ali uz uvjet otkupa nakon jednogodišnje posudbe.

14:41 – Počelo je tješenje Unitedova navijačkog korpusa povodom izvjesnog neuspjeha u projektu dovođenja Jadona Sancha. Andy Cole, nekada napadačka legenda a danas analitičar, vjeruje kako bi Mason Greenwood vrlo lako mogao postati klupska megazvijezda, i to uzgojena u vlastitom dvorištu. Nema bolje varijante od internal growtha kad je u pitanju osnaživanje sastava, a s obzirom na ono što smo od mladića viđali u zadnje vrijeme, ne bi stavili ruku u vatru da je Cole u krivu.

14:20 – Atletico bi htio, sudeći po svemu, oformiti tandem Urugvajaca. Poslali su službenu ponudu Edinsonu Cavaniju. Radi se o godini dana plus još godini ako se plasiraju u Ligu prvaka. No postoje dva uvjeta: Da Atletico proda Diega Costu te da Cavani smanji financijske prohtjeve jer mu Madriđani nisu spremni dati 10 milijuna eura godišnje.

14:09 – Bielsa želi ojačati Leedsov vezni red. Zanima se za Teuna Koopmeinersa, kapetana AZ Alkmaara. Britanski mediji pišu da će ga on izaći preko 11 milijuna eura.

13:57 – Polufinalist Lige prvaka Lyon, želi iz Monaca dovesti Crnogorca i bivšeg partizanovca Stevana Jovetića. Svakako ćemo imati još detalja o ovome ako se rasplamsa.

13:45 – Prema grčki medijima, Olympiakos je blizu dogovora s Freiburgom oko 24-godišnjeg Mohammeda Drägera. On bi trebao biti konkurencija Rafinhi na desnom boku.

13:30 – Jako dobar posao Koprivničana.

13:20 – Isplivali detalji transfera mladog stopera.

12:55 - Times piše kako bi Sergio romero mogao napustiti Old Trafford i otići na posudbu u Everton, gdje bi bio rezerva, ali i konkurencija Jordanu Pickfordu. 

12:41 - Guardian javlja kako je Alex Telles ljut na Porto jer traže čak 20 milijuna eura za njega, a ugovor mu istječe sljedeće ljeto. Manchester united je zainteresiran, ali nudi tek 13 milijuna eura. 

12:33 - Legenda hrvatskog nogometa dogovorila novi angažman.

12:21 – Ako se slučajno i dogodi da Borussia Dortmund proda Sancha Manchester Unitedu, Nijemci već imaju spremnu zamjenu – Ismailu Sarra iz Watforda.

12:03 – Potraga Cityja za središnjim braničem se nastavlja. Sve je izvjesnije da od Koulibalyja neće biti ništa, a najnovija želja je 21-godišnjak iz Seville Jules Koundé. Što se tiče Josea Gimeneza, predsjednik Atletica tvrdi da je odbio ponudu za njega, a iz Cityja tvrde da nisu oni bili ti koji su plasirali službenu ponudu za njega.

11:45 – Atletico Madrid je pola koraka od realizacije dovođenja Lucasa Torreire, javlja Daily Mail. S njim u vezu se dovodio i transfer želja Arsenala u suprotnom smjeru, Topnici već dugo sanjaju o Thomasu Parteyu. No ta dva transfera su odvojena, nisu međusobno nikako uvjetovana te ovo ne znači da je Arteta bliže odličnom veznjaku. Štoviše, Atletico je prilično ustrajan u izlaznoj klauzuli od 50 milijuna eura.

11:32 – Kako javlja Radio Monte Carlo, PSG se ponudio da bi uzeo Antonija Rüdigera na posudbu, no Chelsea je to odbio. Zanima ih samo prodaja stopera.

11:15 – Liverpool bi rado prodao napadača Ryana Brewstera. Traže 30 milijuna, Sheffield je najzainteresiraniji, a Crystal Palace je odmah spreman dati 20 milijuna.

11:07 - Javi Martinez zabio je za pobjedu Bayerna protiv Seville, ali njegova je budućnost u Munchenu i dalje neizvjesna. 

11:00 Službeno: Mbwana Simata novi je napadač Fenerbahcea, koji je Aston Villi platio šest milijuna eura.

 

 

10:45 - Wesley Fofana nova je senzacija francuskog nogometa. Ovaj mladić rođen je 2000. godine, igra stopera, a West Ham i Leicester trenutno se bore za njega. Čekičari su ponudili 35 milijuna eura za igrača St. Etiennea, a čini se da će Lisice izjednačiti tu ponudu. 

10:30 - Nakon što su doveli Edouarda Mendyja, Chelsea bi mogao Kepu poslati na posudbu, pišu britanski mediji. 

10:15 - Slaven Bilić naciljao novo hrvatsko pojačanje. 

10:00 - Roma je zainteresirana za napadača Real Madrida - Borju Mayorala. Gianluca Di Marzio piše kako su pregovori već započeli i da je Vučica postigla dogovor s Kraljevskim klubom, a da je još preostalo dogovoriti odštetu. Real traži 15 milijuna eura. 

09:40 - Carlo Ancelotti želi Jeana Claira Todiboa iz Barcelone, piše Liverpool Echo. 20-godišnjeg stopera žele i Fulham te Benfica, no interes Don Carla mogao bi presuditi. 

09:20 - Matteo Guendouzi je navodno zatražio odlazak iz Arsenala. Više nije ni u kakvim planovima Mikela Artete, a Topnici ga žele pokušati uvaliti Atleticu u zamjenu za Parteya, uz nadoplatu Arsenala. U Madridu su to glatko odbili. 

09:00 - Dobro jutro najdraži naši Germanijaci. Danas ponovno idemo s našom standardna rubrika u kojoj vas informiramo o svim transferima i glasinama u svijetu nogometa. Ako ste kojim slučajem jučer malo 'zaspali', klikom OVDJE prisjetite se što se sve dogodilo, a mi pripremamo novu dozu najopširnijeg transfernog bloga u Hrvata. 

(Grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

transferitransferi uživonogometni transferitransfer blogLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti