null
null

TRANSFERI (22.9.): Morata sletio u Torino i danas potpisuje, PSG kupuje u Atleticu, a PSV u Barceloni

Vrijeme Čitanja: 3min | uto. 22.09.20. | 11:54

Pratite i danas s nama događanja na transfer tržnici.

11:55 - Službeno: Arthuro Vidal više nije igrač Barcelone. Nova destinacija - Serie A. OPŠIRNIJE

11:40 - Spremaju se dvije-tri panične kupovine u Fulhamu.


11:20 - Corriere dello Sport piše kako je sada za Milika interes pokazao i engleski Newcastle.

11:10 - Barcelona je poslala službeni upit na adresu adresu Kopljanika glede njihovog braniča Sergina Desta.

10:50 - Sassuolov branič Marlon u narednih bi nekoliko dana trebao postati novi igrač Fulhama. Momčad iz Londona za njega će izdvojiti 13 milijuna eura, piše Telegraph

10:35 - Jordan Ibe novi je igrač Derby Countyja. 

10:30 - Službeno: Sam Lammers novi je igrač Atalante.


10:15 - Thorsten Fink napustio je Vissel Kobe. Nekadašnji član Bayern Munchena u Japanu je bio od ljeta 2019. godine.

10:00 – Igor Jovićević danas i službeno postaje novi trener ukrajinskog prvoligaša. Bivši trener Dinama bio je jedan od kandidata za upražnjeno mjesto na klupi Maribora nakon što je otkaz dobio Sergej Jakirović. OPŠIRNIJE

09:55 – Službeno: Talentirani branič Hajduka, Marin Mamut, napustio je klub i karijeru nastavlja u hrvatskom drugoligašu Croatiji iz Zmijavaca. Mamut je prošle sezone bio standardan član juniorske momčadi 'bilih'.

09:45 – Velika pogreška struke Modrih dobila otkaz u Rumunjskoj.


09:40 – Bivši veznjak Slaven Belupa proveo je 18 dana u amaterskom nogometu nakon čega je na njegovu adresu stigla ponuda švicarskog drugoligaša. OPŠIRNIJE

09:30 – Sportski direktor Atletico Madrida, Andrea Berta, potvrdio je kako je Santiago Arias blizu toga da uskoro napusti Wandu Metropolitano: „Razgovaramo s Romom, Evertonom, PSG-om, ali ne i Bayer Leverkusenom kako pišu neki mediji“, započeo je Berta pa nastavio:

„Posudba s tim da se ugovor mora obvezno otkupit nakon što igrač skupi više od 10 nastupa je nešto realno“, dodao je.

09:20 – Nakon Dinama, evo nam i Barcelone. Točnije, u prvom planu je PSV, nizozemski velikan koji već godinama nije na onoj razini na kojoj se od njih očekuje, a oni su sada navodno odlučili poslati službenu ponudu za veznjaka Barcelone Pedrija. Mundo Deportivo piše kako je PSV poslao službenu ponudu koja je sljedeća – posudba na sljedeće dvije godine plus mogućnost otkupa ugovora. Jasno, Barcelona nije rekla svoje konačno da ili ne, ponuda se trenutno razmatra, ali mnogi smatraju kako bi ovo bio izvrstan potez, kako za igrača, tako i za oba kluba uključena u transfer.

09:15 - Alvaro Morata danas bi i službeno trebao postati novi/stari igrač Juventusa. Španjolac je u ranim jutarnjim satima sletio na torinski aerodrom gdje su ga dočekali brojni navijači, a on bi danas nakon rutinske liječničke kontrole trebao postati novi igrač kluba s kojim je osvojio dva kupa i dva prvenstva.


09:10 – Otvaramo s Dinamom koji u ovu sezonu nije najbolje ušao te bi do zatvaranja prijelaznog roka mogli vidjeti još poneki ulazni i izlazni transfer. Jučer je klub napustio Sandro Kulenović, a danas je glavna priča Amer Gojak koji ima kombinacije za odlazak u neke od najboljih liga svijeta.


09:00 – Dobro jutro svim ljubiteljima nogometa, nogometnih transfera, glasina i nagađanja, točno je devet sati. Naš današnji blog standardno otvaramo s nekoliko domaćih transfera i transfer priča koje su se zakotrljale hrvatskim medijskim prostorom, nakon čega se odmah okrećemo – a kome drugom – nego Barceloni, PSG-u i klubovima ogromne platežne moći koji imaju velike planove ovog ljeta. Za sve koji su jučer bili na 'godišnjem odmoru' od svega što se događalo na nogometnoj tržnici kliknite OVDJE i pogledajte što se propustili. Tri, dva, jedan… Krećemo!

(Grafika: Vedran Duhaček)

 


Tagovi

transferitransferi uživonogometni transferitransfer blog

Ostale Vijesti