null
null

TRANSFERI (20.9.): Guardiola pronašao braniča u Sevilli za 50 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 8min | ned. 20.09.20. | 22:00

I danas s nama pratite sve vijesti, glasine i transfere s ljetnog Mercata.

22:00 - Završili smo s današnjim danom po pitanju transfer vijesti. Do sutra - laku noć.

21:55 - Atletico Madrid ušao je u pregovore s Arsenalom oko jednogodišnje posudbe Lucasa Torreire, tvrdi ugledni The Athletic.

21:48 - S obzirom na to da je James besplatno prešao u Everton, njegov bivši klub Banfield nije dobio ni lipe od Real Madrida. Iz tog razloga Kolumbijac je odlučio sam donirati dio plaće kako bi se razvio omladinski pogon njegovog prvog kluba.

21:33 - Benfica želi na posudbu dovesti stopera Barcelone, Jean-Claira Todiboa, tvrdi France Footbal..

21:22 - Arturo Vidal je sletio u Milano, sutra slijede čiječnički i potpis.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Finally: here he is! Arturo Vidal has landed in Milan. Tomorrow he will undergo the medicals with Inter and sign a 2-year contract until 2022. <a href="https://twitter.com/hashtag/FCB?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#FCB</a> <a href="https://t.co/NxhHCZ8qUa">pic.twitter.com/NxhHCZ8qUa</a></p>&mdash; Francesco Porzio (@fraporzio95) <a href="https://twitter.com/fraporzio95/status/1307754007004356608?ref_src=twsrc%5Etfw">September 20, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

21:06 - Fiorentina je na pragu potpisa Luce Pellegrinija, tvrdi Gianluca Di Marzio.

 

20:59 - Antonio Mirko Čolak sletio je u Solun kako bi potpisao ugovor PAOK-om. Uz to, Grci su blizu dogovora oko posudbe Mousse Waguea iz Barcelone.

20:47 - Dele Alli je na izlaznim vratima Tottenhama otkako je u klub stigao Gareth Bale. Štoviše, The Times piše kako Jose Mourinho još želi dovesti Jessea Lingarda, vjerojatno kao rezervnu opciju u slučaju Velšaninovih potencijalnih ozljeda...

20:33 - Juventus izvršni direktor Fabio Paratici opovrgnuo da dovode Luisa Suareza:

"On nije na našoj listi želja i nećemo ga dovesti".

20:17 - Osim Garaya, Laziju je ponuđen i Shkodran Mustafi. Stoperu aktualni ugovor s Arsenalom istječe za godinu dana, nije u prvom planu kod Artete, a pretpostavlja se da se cijena vrti između 12 i 15 milijuna eura. Igrač može dobiti oko dva i pol milijuna eura po sezoni i petogodišnji ugovor, ali to je još sve u sferi nagađanja. Jedno je sigurno - Simone Inzaghi traži iskusnog braniča za nastup u Ligi prvaka ove sezone.

20:01 - Fulham finalizira posao dovođenja Marlona iz Sassuola. Talijani će prihvatiti njihovu ponudu od 15 milijuna eura, ali čeka se odgovor Manchester Uniteda koji ima pravo izjednačiti bilo koju ponudu, ako odbiju to napraviti, Marlon seli na Craven Cottage.

19:46 - Evo dobrih vijesti za navijače Chelseaja nakon katastrofalne reakcije Kepe u porazu od Liverpoola... Mendy je sto posto riješen posao, potpisuje sljedeći tjedan javlja Fabrizio Romano.

 

 

19:25 - Napušta li Christian Eriksen Inter nakon manje od jedne sezone? Danas nije po ukusu Antonija Contea, pa će ga pokušati ubaciti u posao s Chelseajem u kojem bi Conte želio dovesti Kantea. 

19:11 - Porto bi sljedećeg ljeta mogao izgubiti jednog od najboljih igrača potpuno besplatno. Naime, Alexu Tellesu ugovor traje još manje od godinu dana, a zasad odbija produljenje suradnje. Stoga su izvjesili cijenu od 23 milijuna eura, kako bi zaradili dok još nije prekasno. 

18:58 - Osim Pobege, Spezia dovodi i Lea Senu iz Atletico Mineira. Bit će to posudba uz opciju otkupa za dva i pol milijuna eura, plus postotak Brazilcima od buduće prodaje.

18:45 - Milan i dalje radi na dovođenju Tiemouyea Bakayoka. Pregovori s Chelseajem se nastavljaju, a van San Sira bi uskoro trebao otići Tommaso Pobega koji ide na posudbu u Speziju.

 

18:27 - Dogovoreno: Čolak u PAOK-u, otkriveno koliko će Rijeka zaraditi na njemu. OPŠIRNIJE

18:08 - Osim Diega Godina, u Cagliari bi trebao stići Gyrano Kerk.

 

17:54 - Nekadašnja mlada nada Manchester Uniteda, danas 27-godišnjak, Ravel Morisson nastavlja karijeru u ADO Den Haagu.

17:33 - Ni Sergino Dest neće biti u momčadi Ajaxa u ovom kolu, to je sam zatražio, a Kopljanici za njega traže između 20 i 25 milijuna eura.

17:17 - Pojedini engleski mediji tvrde kako transfer Daniela Jamesa u Leeds uopće nije nezamisliv, poglavito ako Manchester United dovede neko pojačanje u vrhu napada.

17:01 - Wesley Fofana, glavna stoperska želja Brendana Rodgersa danas neće biti ni na klupi u utakmici njegovog St. Etiennea protiv Nantesa. Sve je bliže dolasku u Leicester...

 

16:46 - Tottenham je bacio oko na Wouta Weghorsta iz Wolfsburga.

16:30 - Jorge Mendes je ponudio Laziju svog klijenta, Ezequiela Garaya koji, očito, želi napustiti Valenciju - brod koji tone... Vijest donosi talijanski Il Messaggero, a dodaju kako su ga Biancocelesti ozbiljno uzeli razmatranje zbog iskustva i činjenice da je slobodan igrač. Ipak, oprezni su jer se 33-godišnji stoper tek oporavlja od ozljede križni ligamenata.

16:14 - Gotovo: Barca prodala prvotimca u Premiership za 40 milijuna eura... OPŠIRNIJE

15:58 - SLUŽBENO: Eran Zahavi novi je igrač PSV-a, stigao je u Nizozemsku po raskidu ugovora s kineskim Guangzhouom.

15:45 - Lazio traga za stoperom i razmišlja o Wesleyju Hoedtu. Nizozemski stoper prije nekoliko sezona upravo iz rimskog kluba otišao je u Soutnhampton za 16.000.000 eura, a Lazio bi ga sad mogao vratiti za triput manji iznos.

15:30 - Raul Guti je novi igrač Elchea, stiže za 5.000.000 eura iz Zaragoze kojoj će pripasti i 25 posto sljedećeg transfera, bude li on veći od spomenutog iznosa.

15:12 - Engleski mediji prenose kako je Ole Gunnar Solskjaer na meti vlastite uprave zbog slabog prometa u prijelaznom roku, a kao njegov mogući nasljednik na klupi Crvenih vragova spominje se Marcelo El Loco Bielsa.

14:45 - Moskovski Spartak uvjeren je kako može dovesti Sergea Auriera iz Tottenhama. Branič je na izlaznim vratima White Hart Lanea i dosad je pregovarao s Milanom, ali Rusi planiraju obrat.

14:30 - Lorenzo Pellegrini je na meti Genoe, Andrea Pirlo izostavio ga je iz momčad, a igrat će Mattia De Sciglio, što ukazuje kako će on ostati, a Pellegrini ide.

14:10 - Pristižu udarne momčadi talijanskih klubova koji će igrati danas. Ovako bi trebala izgledati jedanaestorka Juvea na premijeri Andree Pirla, a u udarnoj momčadi Genoe protiv Crotonea trebao bi zaigrati Milan Badelj.

 

14:05 - Real Sociedad želi Leandra Cabreru ili Maria Hermosa, ali nema pare ni za jednog ni za drugog, najprije će morati nekog prodati, poručio mu je predsjednik.

13:50 - Čuvši kako bi se Jose Mourinho rado riješio Delea Allija, PSG je navodno nazvao i upitao za cijenu, prenosi Telegraph.

13:45 - Mario Mandžukić navodno je dogovorio s moskovskim Lokmotivom za godišnju gažu, kako je ranije pisano, od 4.000.000 eura.

13:42 - Fabrizio Romano javlja kako je Nelson Semedo pred vratima Wolverhamptona. Vukovi su jučer poslali novu ponudu i Barca će ju prihvatiti. Posljednje se u medijama spominjao iznos od 32.500.000 eura. Njegov agent je Jorge Mendes i to će pogurati posao, a klub s igračem navodno dogovara petogodišnju suradnju.

 

13:31 - Diego Simeone želio bi ojačati ofenzivnu liniju, ali uprava Atletico Madrida mu je postavila uvjet. Najprije mora prodati Diega Costu, međutim problem je što nitko ne želi problematičnog brazilskog Španjolca.

13:13 - Uli Hoeness otkrio je njemačkim medijima vrlo zanimljiv detalj. Naime, po završetku transfera Thiago Alcantara dočekao ga je na parkirališnom mjestu u Saebener Strasseu, grlio plačući pet minuta i zahvaljivao što mu je omogućio transfer u Liverpool.

13:07 - William Troost-Ekong potpisao je novi, petogodišji uovor s Watfordom.

12:55 - Lisice dobile ekspresan odgovor. Tek što se pročulo kako bi Brendan Rodgers želio otkupiti Alexa Oxladea-Chamberlainea od svog bivšeg kluba, stigla je odbijenica jer dobro upućeni novinar, James Pearce, tvrdi kako je engleski veznjak u planovima Jurgena Kloppa za sljedeću sezonu.

 

12:43 - Dele Alli je čini se na izlaznim vratima Tottenhama. Mlada zvijezda posvađala se s Joseom Mourinhom prije nekoliko dana i sad plaća ceh. Njegovi suigrači ostali su šokirani kad je trener pročitao sastav za Southampton bez njega i poslao ga na tribine.

12:30 - Leeds se sprema dostaviti drugu ponudu Unitedu za Daniela Jamesa. Htjeli bi ga posuditi pa otkupiti njegov ugovor na kraju sezone i za to su spremni isplatiti 12.000.000 eura plus bonuse.

12:14 - Valencia je ponudila Manchester Unitedu 6.000.000 eura za Sergija Romera.

11:57 - Wolvesi su jučer prodali Dioga Jotu Liverpoolu, a sad bi zauzvrat uzeli Alexa Oxlade-Chamberlainea. Ovaj posao još je u fazi ispitivanja...

11:44 - SLUŽBENO: Liverpool je poslao talentiranog Taiwa Awoniyija na posudbu u berlinski Union. Napadač je preselio u njemačku metropolu na godinu dana.

 

11:32 - Jose Mourinho nije zadovoljan dolaskom Garetha Balea i Sergija Reguilona. Sad navodno želi Unitedovog Jesea Lingarda i spreman ga je platiti 35.000.000 eura, prenosi Daily Star.

11:29 - Guadiola je dobio odgovor Seville za braniča Julesa Koundea, zahvalila se na ponudi od 50.000.000 eura i spremna ga je pustiti isključivo plati li City odštetnu klauzulu u iznosu od 82.000.000 eura.

11:16 - SLUŽBENO: Cengiz Under je novi igrač Leicester Cityja. Stigao je na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa za 24.000.000 eura po njezinu isteku.

 

10:55 - Real Madrid imao je samo jedan cilj ovo ljeto i uspio je...


10:38 - Mohamed Simakan iz Strasbourga je velika želja Atalante. Božica je već dogovorila petgodišnji ugovor s braničem, ali još nije poslala službenu ponudu. Francuzi traže 15.000.000 eura, a 20-godišnjaka traže još Milan i Monaco.

10:25 - Arek Milik obavio je liječnički u Rimu, ali Vučica nije bila zadovoljna stanjem njegovih koljena i zamolila je Napoli za sniženje cijene. Napolitanci nisu sretni tim raspletom i stopirali su transfer zasad.

10:17 - Juventus je doveo 17-godišnjeg Albiana Hajdarija iz Basela, ali ga je ostavio na posudbi dvije godine u Švicarskoj.

 

10:10 - Dinamo je već imao svoje prste na najboljem čileanskom stoperu Benjaminu Kuscevicu, ali transfer je propao u zadnji čas. Njegov klub objavio je razlog.


09:45 - Milan traga za stoperom, Paolo Maldini planira nastaviti pregovore s Fiorentinom oko Nikole Milenkovića, ali propadne li taj posao, rezervu je pronašao u Celticovom Kristofferu Ajeru.

09:32 - Arturo Vidal sutra bi trebao zaključiti svoj transfer iz Barcelone u Inter za samo milijun eura!

09:28 - Manchester Unitedu prioriteti su lijevi bek i desno krilo. Lijevi bek trebao bi biti Alex Telles iz Porta koji navodno pritišće svog aktualnog vlasnika da ga pusti na Otok.

09:24 - As piše kako je Manchester City pred transferom braniča Seville Julesa Koundea za 50.000.000 eura.

09:20 - Gareth Bale se vratio doma!

 

09:14 - Odmah za dobro jutro bomba iz domaćeg sokaka. Rijeka i Dinamo će poslovati.


09:00 - Dobro jutro, dragi naši transferaši, još je jedna prekrasna nedjelja, a na jugu Italije kažu da je sedmi dan u tjednu namijenjen za crkvu i za nogomet. Mi u crkvu ne idemo, ali smo svaki vikend na nogometu, a dok čekamo utakmice, surfamo po svim svjetskim medijima i pišemo transferni blog. Najbolji u državi, ako smijemo dodati, a on u današnjem izdanju skenira sve najzanimljivije s ljetnog Mercata i servira najbolje transfere, glasine i vijesti ravno u vaš dnevni boravak. OVDJE se prisjetite jučerašnjih zbivanja pa se vratite...

(grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

transferi uživotransferiprijelazni rok

Ostale Vijesti