null
null

TRANSFERI (18.9.): Leipzig dogovorio zamjenu za Wernera iz Premiershipa za 22 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 3min | pet. 18.09.20. | 12:30

Pratite i danas s nama događanja na transfer tržnici.

12:30 - Zanimljivo, iako je objavljeno kako je Milik stigao u Rim, to ipak nije potpuno točno. Naime, u glavnom je gradu samo presjedao na avion za Zurich. Tamo će u poznatoj švicarskoj klinici obaviti liječničke preglede kako bi se detaljno ispitalo stanje njegovih koljena. Podsjetimo, Poljak je potrgao prednje križne ligamente oba koljena za vrijeme boravkau Napulju. 

12:17 - Osim Reguilona i Balea, Tottenham radi na dovođenju zamjene za Harryja Kanea. Opcije za rezervnu 'devetku' su im Bas Dost te Danny Ings. Prilično dobra imena za pojačati klupu. 

12:06 - Jony Rodriguez napustio je Lazio i odlazi na posudbu u Osasunu. Imao je i ponude Alavesa te Getafea, ali je odabrao Osasunu. 

11:57 - Službeno: Thiago Alcantara oprostio se, vrlo dirljivim videom od Bayern Munchena.

 

 

11:40 - OPA! Klopp započeo pregovore s Barcelonom za francusku zvijezdu. OPŠIRNIJE.

11:28 - Službeno: Bivši francuski U20 reprezentativac, 26-godišnji Thibaut Vion novi je igrač CSKA Sofije. Došao je kao slobodan igrač iz drugoligaša Chamois Niorta.

 

 

11:15 - Službeno: Conor Gallagher je stigao iz Chelseaja u redove West Bromwich Albiona.

 

11:04 - Arkadiusz Milik je stigao u Rim na liječnički.

 

10:49 – Thiago Alcantara potpisat će četverogodišnji ugovor s Liverpoolom, a Redsi će Bayernu isplatiti 30 milijuna eura. Španjolac se već pojavio u Melwoodu, slijedi liječnički i potpis.

10:41 – Olympique Lyon postavio je cijenu za Jeffa Reine-Adelaideae, a ona iznosi 30 milijuna eura, tvrdi L'Equipe.

10:29 – Mikel Arteta je jasan: Houssem Aouar veći je prioritet od Thomasa Parteya tvrdi The Guardian.

10:22 - "La Dea" dogovorila peto novo ime u svlačionici Gasperinija.


 

10:14 – Službeno: Hellas Verona je potpisala 25-godišnjeg češkog reprezentativca Antonina Baraka. Riječ je o posudbi uz obvezu otkupa.

10:01 – Mauricio Pochettino tvrdi da je imao samo dvije ponude na stolu u proteklih godinu dana – od Benfice i Monaca. Lisabonski klub preuzeo je Jorge Jesus, dok je Niko Kovač zasjeo na klupu monegaškog kluba.

09:50 – Paris Saint-Germain je stigao u Juventus po Mattiju De Sciglija. Parižani su ga htjeli dovesti još prošle zime, predlagali su trade Kurzawa-De Sciglio, ali do posla nije došlo. Sada im je potreban još jedan bek i smatraju da je De Sciglio dobra ideja…

09:40 – Milan je kontaktirao agenta Lucasa Torreire, veznjaka kojega su htjeli dovesti još na zimu. Ipak, u utrci za njegove usluge vodi Torino, prenosi Sky Sport Italia.

09:35     - O transferu Myrta Uzunija i potencijalnom dolasku na Maksimir...


 

09:30 – Bivši klub Jamesa Rodrigueza, Banfield, tvrdi kako je Kolumbijac prešao u redove Tottenhama potpuno besplatno.

09:25   - Dobro pojačanje za Loko se.


 

09:20 – Runar Alex Runarsson odrađuje liječnički pregled, a potom slijedi potpis za Arsenal.

09:10 – Nastavno na prethodnu vijest – novac koji dobiju od prodaje Sorlotha, Palace će uložiti u kupnju Saida Benrahme iz Brentforda. Trebaju namaknuti još gotovo 20 milijuna eura jer se cijena za ovog Alžirca vrti oko 30 milijuna novčanica europske valute, prenosi The Guardian.

09:05 – RB Leipzig dogovorio je dolazak zamjene za Timu Wernera. U redove „Bikova“ stiže Alexander Sorloth, odlični norveški napadač koji je igrač Crystal Palacea, ali je posljednju sezonu proveo na posudbi u turskom Trabzonsporu.

U Turskoj je u 49 nastupa zabio fenomenalna 33 gola i time privukao pozornost većih klubova, a dok je Niko Kovač bio na klupi Bayerna spominjao se i u kontekstu odlaska na Allianz Arenu. Ipak, u Trabzonu je odradio cijelu prošlu sezonu, a turski viceprvak dobit će i polovicu iznosa od odštete koju će Nijemci isplatiti za ovog golgetera.

U pitanju je iznos od 22 milijuna eura koji će „rasenballovci“ isplatiti na račun engleskog prvoligaša te će 24-godišnjak kroz nekoliko dana i službeno potpisati. Svi detalji transfera su dogovoreni, sada se samo čeka službeno predstavljanje.

 

 

09:00 – Bez puno duljenja – na poveznici OVDJE podsjetite se jučerašnjih događanja na transfer tržnici, a nova doza vijesti iz ovoljetnog prijelaznog roka slijedi uskoro.

Krećemo punom parom.

(Grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

prijelazni roktransferitransferi uživo

Ostale Vijesti