TRANSFERI (10.7.): Inter dogovorio najskuplji transfer u svojoj povijesti, drugi na pomolu

Vrijeme Čitanja: 7min | sri. 10.07.19. | 22:00

Pratite i danas s nama događanja na transfer tržnici.

22:00 - S viješću o skorašnjem početku pregovora za jedan od najiščekivanijih transfera ljeta se opraštamo od vas za danas, a već sutra ujutro nastavljamo pratiti ovu trakavicu i donosimo vam najnovije detalje. Laku noć želi vam redakcija Germanijaka.

21:45 - Talijani javljaju kako je Piero Ausillio stigao u London na pregovore oko transfera Romelua Lukakua u Inter. Trebali bi započeti već sutra.

21.30 - Maxi Gomez navodno je već potpisao za Valenciju, ali West Ham i dalje ne odustaje od napadača Celte, pišu engleski mediji. Dok ga netko službeno ne potvrdi, neće se predati.

21.15 - Senzacija u kvalifikacijama za Ligu prvaka, Dinamo bi na prvoj prepreci u Europi mogao igrati protiv puno slabijeg suparnika, nego što se očekivalo.

20.45 - SLUŽBENO: Iskusni Cristian Lema otišao je na posudbu iz Benfice u Newell's Old Boyse.

20.30 - Manuel Lazzari stigao je u SPAL bez odštete, a sad će na njegovom transferu u Lazio zaraditi 10 milijuna eura. Veznjak s jednim nastupom za talijansku reprezentaciju već se upoznao sa suigračima u Rimu, a uskoro bi ga trebali i službeno poredstaviti.

20.19 - SLUŽBENO: Porto je doveo 22-godišnje lijevo krilo Luisa Diaza iz kolumbijskog Junior FC-a. Potpisat će na pet sezona, a portugalski gigant će platiti sedam milijuna eura za 80 posto njegovog ugovora. 

19.41 - SLUŽBENO: Liverpool je produljio ugovor s herojem Lige prvaka, Divockom Origijem, te tako otklonio sva nagađanja o njegovom odlasku.

19.35 - Everton ponovo kreće opasno trošiti - treća sreća.

19.15 - Sebastien Haller ide u West Ham za 40 milijuna eura. Čekićari su nedavno poslali Marka Arnautovića u Kinu, a igrač Eintrachta trebao bi ga zamijeniti.

18.55 - Sport Bild prenosi kako Timo Werner već nekoliko tjedana ima usmeni dogovor s Bayernom, ali tu je sve stalo jer Bavarci još nisu sigurni žele li kraj živog Lewandowskog potrošiti 60 plus milijuna eura za napadača. Radije bi Marija Mandžukića kao provjerenu opciju koja neće puno koštati, a ima što za dati s klupe.

18.48 - Nicolas Pepe je jedan od najtraženijih igrača Mercata. Sad se i Everton uključio u utrku za krilnog napadača reprezentacije Obale Bjelokosti i Lillea.

18.44 - Stari prijatelji Pep Guardiola i Dani Alves mogli bi se ujediniti u Manchester Cityju. Brazilski desni bek je bez kluba od odlaska iz PSG-a, a sad bi mogao potpisati za aktualnog engleskog prvaka. I 2017. godine kad je prelazio iz Juventusa u PSG, spominjao se kao moguće pojačanje Cityja, ali Parižani su bili brži.

18.39 - Nikola Kalinić ostao je bez broja devet, trener Diego Simeone mu ga je uzeo i dao njegovu "devetku" Alvaru Morati. Ostane li nosit će 21, ali Marca piše, jako male su šanse za to.

18.28- Branič Bologne Filip Helander navodno je na pragu potpisa za Glasgow Rangers. Cijena će biti oko 4,5 milijuna eura, pišu talijanski mediji.

18.12 - Sitni detalji dijele Milan od dovođenja Ismaela Bennacera iz Empolija u Milan. Odšteta je navodno oko 14 milijuna eura, a klupski predsjednik u medijima je potvrdio kako je posao blizu kraja.

17.55 - Manolo Gabbiadini je želja Bologninog trenera Siniše Mihajlovića, Smpdoria bi ga se rado riješila i novac uložila u Roberta Inglesea iz Napolija.

17.45 - Mario Balotelli više se neće vraćati u bivši klub, iduće sezone sigurno neće biti igrač Marseillea, potvrdio je to L'Equipu klupski predsjednik.

17.30 - Realovo novo pojačanje Eder Militao slomio se od iscrpljenosti na presici.

17.16 - Jedan zanimljiv košarkaški transfer je na pomolu. Hrvatski reprezentativac Dragan Bender mogao bi se priključiti Anti Žižiću u Clevelandu.

16.51 - Engleski mediji objavili su, Manchester United odbio je ponudu Intera za Nemanju Matića. Nerazzurri su ponudili novac i Radju Nainggolana što je glatko odbijeno na Old Traffordu.

16.40 -  SLUŽBENO: Brazilski stoper Rodrigo Becao (23) prešao je iz Bahije u Udinese. On je prethodne sezone igrao na posudbi u CSKA iz Moskve.

16.38 - Hrvatskom nogometašu, Marku Rogu, dani na San Paolu su odbrojani.

16.25 - Arsenal i dalje razmišlja o Danu Axelu Zagaduu. Mladi Francuz će postati višak u Dortmundu po povratku Matsa Hummelsa, ali bi mogao papreno koštati, oko 30.000.000 funti, odnosno 34.000.000 eura.

16.20 - SLUŽBENO: Veznjak Stuttgarta Erik Thommy (24) prešao je na posudbu u Fortunu iz Dusseldorfa.

 

16.08 - Paulo Dybala obavijestio je Inter da ne želi seliti u Milano, želi ostati u Juveu sad kad je Sarri u klubu. Novi trener Juventusa porazgovarao je s upravom i obavijestio ju kako mu je argentinski reprezentativac bitan u planovima, a Dybalu u razgovoru uvjerio kako će računati na njega u većoj mjeri nego bivši trener, javlja Corriere Sport.

15.53 - Talijanski mediji javljaju, Daniele De Rossi (36) odlučio je završiti karijeru. Napustio je klub ovog ljeta po isteku ugovora, pisalo se kako će nastaviti karijeru u Fiorentini, MLS-u ili Boci, ali od toga čini se neće biti ništa.

15.38 - SLUŽBENO: Legendarni Kuba Blaszczykowski (33) je produžio ugovor sa Wislom do 2020. godine. Dakle, lijepa priča o ljubavi i vjernosti se nastavlja.

15.25 - Yann Karamoh na korak je do prelaska u redove talijanske Parme, prenosi Football Italia.

15.15 - Gržan, Munivrana i Tomašević službeno su predstavljeni kao novi igrači Istre 1961.

14.56 - Kada smo već kod Borussije, nikad jaču momčad Lucien Favre nije imao na raspolaganju...

14.39 - Jeremy Toljan uskoro napušta Borussiju Dortmund, a prema informacijama Kickera on će prijeći u redove Sassuola. Jednogodišnja posudba od 2 do 3 milijuna eura je u pitanju, uz opciju otkupa za pet milijuna.

 

14.21 - Juan Mata je odbio 550 tisuća funti tjedno od kineskog Shanghai SIPG-a, kako bi produljio suradnju s Manchester Unitedom.

 

13.48 - Navijači Arsenala su poprilično očajni jer njihov klub još službeno nije potpisao niti jedno pojačanje. Neki su čak zamijenili poznatog repera Kendricka Lamara s nogometašem vrlo sličnog prezimena...

 

13.37 - Fiorentina želio dovesti napadača Boce, Darija Bendetta.

13.31 - SLUŽBENO: Federico Mattiello prešao je iz Atalante u Cagliari.

13.18 - U Barceloni su strpljivi kada je transfer Neymara u pitanju. Također, znaju da PSG želi dovesti Samuela Umtitija, stoga će čekati na njihovu ponudu za Francuza.

 

13.02 - Steve Bruce je glavni kandidat za novog trenera Newcastlea nakon što je Rafa Benitez preuzeo kineski Dalian Yifang. Vrijedi spomenuti kako je španjolski strateg 'bocnuo' bivšu upravi izjavivši kako je u tjedan dana u Kini obavio više razgovora s predsjednikom i sportskim direktorom nego u tri godine na St. James Parku.

 

12.41 - SLUŽBENO: Felipe Avenatti prešao je u Standard Liege iz Bologne.

 

12.27 - SLUŽBENO: Napoli je potvrdio da su Luigi Sepe i Alberto Grassi poslani na posudbu s obvezom otkupa u redove Parme.

 

12.22 - Zainteresiranih ne nedostaje...

12.01 – Otkriveno gdje se nalazi Neymar. Kao što je i ranije rekao njegov otac, brazilski nogometaš se nalazi van Francuske zbog marketinških obveza, a trenutno se druži s Cristianom Ronaldom u Torinu…

 

 

11.54 - SLUŽBENO: Genoa je potpisala Antonija Barrecu, koji dolazi iz Monaca na posudbu s opcijom otkupa.

11.49 – Veliki zaokret na pomolu…

11.37 - Mladi krilni napadač West Bromwich Albiona, Morgan Rogers, uskoro bi trebao prijeći u redove Manchester Citya. Riječ je o 16-godišnjem reprezentativcu Engleske koji nastupa za dvije godine stariji uzrast, a Građani će za njega isplatiti šest milijuna funti. Velika nada otočkog nogometa…

 

 

11.22 – Bayern i Niko Kovač ne odustaju od Leroya Sanea ovog ljeta.

 

 

11.11 – Momak je zadovoljio struku hrvatskog prvoligaša.

11.01 – Brazilski veznjak Hernani danas će finalizirati transfer u redove Parme. Njegov dosadašnji klub Zenit trebao bi dobiti oko 6 milijuna eura sveukupno. U pitanju je posudba s obvezom otkupa.

 

 

10.44 – Trener Manchester Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer, tvrdi kako nemaju potrebe za prodajom, a to se odnosi na Pogbu, Lukakua, Rashforda i Lingarda. Međutim, igrači imaju drugačije mišljenje…

 

 

10.35 - Ne mogu se skupiti ni za termin na male golove...

10.29 - Velike vijesti za navijače Intera. Mladi veznjak Cagliarija, Nicolo Barella, uskoro bi trebao postati novim igračem Nerazzurra, a klub sa sjevera Italije isplatit će rekordnu odštetu za svoje prilike. Naime, Beppe Marotta i ekipa i vrha Intera isplatit će 45 milijuna eura, koliko je prije 19 godina isplaćeno za Christiana Vierija.

Ali to nije sve. Kako prenosi Sky Sport, predstavnici Intera otputovali su u Manchester kako bi konkretizirali pregovore s Unitedom oko dovođenja napadača Romelua Lukakua. Crveni vragovi traže oko 75 milijuna funti za njega, ali klub s Giuseppe Meazze nada se smanjiti taj iznos. Ipak, koliko god smanjili iznos on će sigurno srušiti rekord koji bi trebao biti postavljen za Barellu.

Talijanski mediji navode kako bi Barella već sutra trebao postati novim igračem Intera.

 

 

 

 

 

 

10.14 – SLUŽBENO: Takehiro Tomiyasu novi je igrač Bologne, a talijanski prvoligaš predstavio ga je na svom Twitter profilu po uzoru na Tsubasu Ozoru.

 

 

10.03 - Diego Costa je dogovorio neočekivan prelazak u premierligaški klub.

09.59 – I dalje nema dogovora između Napolija i Real Madrida oko Jamesa Rodrigueza. Napolitanci žele posudbu s pravom otkupa, Kraljevski klub želi prodaju.

09.50 – SLUŽBENO: Luis Advincula je novi igrač Rayo Vallecana.

 

 

09.40 – Gareth Bale je odbio ponude iz Kine i rekao je da ga ne zanima igranje tamo, pa makar i za velik novac, gledat će ponude samo od najboljih europskih klubova.

 

 

09.30 - Kao i svakog dana, od jutra startamo s praćenjem kretanja na transfer tržnici. Sve glasine, šuškanja, nagađanja i naklapanja, kao i poodmakle pregovore i službena predstavljanja možete pratiti na portalu Germanijak. Događanja od jučer možete pročitati OVDJE.

Spremite se, polijećemo…

(Foto: Reuters)


Tagovi

Romelu LukakuNicolo Barellatransferitransferi uživoprijelazni roknogometni transferi

Ostale Vijesti