Transfer života: Bivši igrač Lokomotive dobrom sezonom u Sloveniji izborio ugovor u Serie A!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 22.05.16. | 14:01

U Mađarskoj u godinu dana nije upisao niti jedan prvenstveni nastup, no dobrom sezonom u Sloveniji došao je blizu potpisa s novim-starim talijanskim prvoligašem.

Cagliari se nakon godinu dana izbivanja vraća u Serie A, gdje će mu iduće sezone glavni cilj biti ostanak u ligi. Klub sa Sardinije polako razmišlja o igračkim pojačanjima, a interesantno je da bi prvo od njih mogao biti hrvatski nogometaš Marko Pajač.

Bivši mladi reprezentativac nogometno se školovao u Varaždinu, a kasnije je nastupao za Radnik Sesvete i Lokomotivu. Sada bi ovaj krilni igrač s 23 godine mogao napraviti „transfer života“. I to doslovce.

Naime, Pajač je iz Lokomotive u ljeto 2014. preselio u mađarski Videoton, s kojim je potpisao trogodišnji ugovor. Međutim, u godinu dana nije upisao nijedan prvenstveni nastup, a zaigrao je tek osam puta u kup utakmicama, te jednom prilikom odigrao 24 minute u kvalifikacijama za Europsku ligu.

Iz Videotona je u rujnu prošle godine preselio u Celje, s kojim je završio na petom mjestu slovenske lige i osigurao finale Kupa s Mariborom (25.05.)

Pajač je u oba slovenska natjecanja skupio 21 nastup i zabio pet golova, te po pisanju talijanskog eksperta za transfere Gianluce di Marzija, zaintrigirao čelnike Cagliarija. Transfer bi mogao biti realiziran kroz idućih nekoliko dana, a posao odrađuje Vincenzo Pisacane, talijanski menadžer koji ima dobre odnose sa Sardima.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Marko PajačCagliariCeljeLokomotiva Zagreb

Ostale Vijesti