Transfer za naslovnice: Lazio za 15 milijuna eura dovodi Maria Pašalića?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 28.04.15. | 12:59

Hrvatska kolonija u Serie A sljedeće bi sezone mogla biti pojačana za jednog bivšeg igrača Hajduka. Lazio, naime, u svoje redove želi dovesti Maria Pašalića iz Chelseaja.

Potencijalni Pašalićev transfer u Lazio dobio je mjesto na naslovnici Corriere dello Sport. Talijanski sportski dnevnik donosi kako je Igli Tare, tehnički direktor Lazija upravo Pašalića označio kao glavnom metom za popunjavanje veznog reda.

Tare je Pašalića želio dovesti i prošle godine, a transfer u Lazio je praktično bio dogovoren. No, u posljednji trenutak je Jose Mourinho dao zeleno svjetlo za dovođenje 20-godišnjeg veznog igrača koji je tako od ljeta član londonskog kluba. Međutim, Pašalić se nije dugo zadržao na Stamford Bridgeu. U skladu s politikom Chelseaja, on je poslan na posudbu u španjolski Elche gdje je odigrao 26 utakmica i postigao 1 gol.

Corriere dello Sport tvrdi kako su upravo nastupi u Primeri uvjerili Tarea da je Pašalić pravi igrač za Lazio. Talijanski novinari naglašavaju kako je mladi hrvatski reprezentativac postao glavna karika veznog reda španjolskog prvoligaša te su tako uklonjene sve dvojbe oko toga može li se Pašalić snaći u jačoj ligi od HNL-a.

Kako je Pašalić dugoročnim ugovorom vezan za Chelsea, Corriere dello Sport donosi kako bi Lazio za njega londonskom klubu trebao platiti iznos od 15 milijuna eura. Rimljani su, navodno, spremni izdvojiti taj iznos jer se nadaju nastupu u Ligi prvaka sljedeće godine, a vjerujemo da ni Mourinho ne bi imao ništa protiv toga da se ovaj transfer realizira u ovom obimu. Naime, Chelsea je Pašalića prije godinu dana platio 3 milijuna eura pa bi u samo godinu dana za njega zaradio pet puta veći iznos, a da pri tom hrvatski veznjak nije odigrao niti minute za njih...

(Foto: Elche)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

prijelazni rokMario Pašalić

Ostale Vijesti