Transfer bomba: Mario Gotze ima novi klub, više neće igrati u „ligi petice“

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 06.10.20. | 21:11

Kako komentirate ovaj poteza čovjeka koji je odlučio SP 2014. godine?

Kako javljaju nizozemski mediji, cijela stvar je gotova, papirologija je pri kraju i u Eindhovenu već pripremaju odbor za doček jer – Mario Gotze postaje novi igrač PSV-a.

Nekadašnja zvijezda BVB-a i Bayerna, igrač koji je pogotkom u produžecima odlučio pitanje pobjednika u finalu SP-a 2014. i netko za koga su mnogi vjerovali da će postati jedan od najboljih igrača svijeta, nakon nekoliko mjeseci 'lutanja' slobodnim tržištem napokon je pronašao novog poslodavca te bi uskoro trebao biti i službeno predstavljen kao novi igrač PSV-a.

Očekuje se da će se to dogoditi do kraja današnjeg dana ili najkasnije sutra ujutro, ali ponavljamo, posao je gotov i Mario će sljedeće dvije sezone biti član drugog najtrofejnijeg nizozemskog kluba, PSV-a.

Ovaj 28-godišnjak može igrati na više pozicija, a iako je nekada vrijedio 55 milijuna eura, njegova tržišna vrijednost danas iznosi 'tek' 10,5 milijuna eura.

Ne treba ni naglašavati da će Gotze, uz svo dužno poštovanje prema svim ostalim igračima, odmah postati glavna zvijezda Eredivizije. Budući da se u svim zemljama Beneluksa igra izrazito ofenzivan nogomet te tamo utakmice nerijetko završavaju s dva, tri, četiri ili više pogodaka, ne sumnjamo da će kvalitete 'Super Maria' ponovno doći do izražaja te da kako ovaj fantastičan igrač nije rekao svoju posljednju riječ u nogometu.



Tagovi

Mario GötzetransfertransferiLjetni prijelazni rokPSV EindhovenEredivisie

Ostale Vijesti