NK Istra 1961
NK Istra 1961

Tramezzani: “Želimo odigrati lijepu utakmicu, a najveći mogući užitak bila bi nam pobjeda”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.04.24. | 13:26

Osim trenera Zeleno-žutih pred novinare je sjeo i napadač s Kariba

Nogometaši Istre 1961 u subotu gostuju u Osijeku (Opus Arena, 17 sati, MAX Sport 1) u utakmici 31. kola hrvatskog prvenstva.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nadmetanje su najavili glavni trener Paolo Tramezzani i igrač Elias Filet.

“Cilj ovog tjedna bio nam je što bolje se pripremiti za utakmicu. Čeka nas dug put do Osijeka, večeras ćemo se rekuperirati kako bismo bili spremni za sutra. Znamo da je za njih ovo bitna utakmica zbog ciljeva koje imaju, ali isto tako mi želimo odigrati najbolje što možemo utakmice koje su nam preostale. Ono što mi se sviđa kod moje momčadi je to što dobro rade, dobra je atmosfera među dečkima i s velikom voljom svakog dana dolaze u kamp, to je ono što vidim kod njih svaki dan. Naravno, u ovakvom poslu je najveći mogući užitak pobjeda, to je ono što nam trenutno nedostaje, ali imamo veliku volju i želju i nadamo se da će pobjeda uskoro doći. Kad se pobjeđuje, uvijek je sve ljepše”, kazao je Tramezzani.

Talijanski strateg upitan je o najvećim opasnostima kod suparnika.

“Znamo važnost njihovih igrača i čitavog načina igre, sutra moramo odraditi vrlo dobar posao i ne puštati im previše slobodnog prostora. Znam koliko je moja momčad motivirana i u subotu želimo odigrati lijepu utakmicu”, poručio je trener Zeleno-žutih.

Potom je riječ dobio napadač Puljana, podrijetlom s Martinika, dakle ‘pirat s Kariba’.

“Mislim da smo jako dobro trenirali cijelog tjedna. Vjerujemo da možemo otići u Osijek po bodove i pobijediti. Svakog tjedna pripremamo se za pobjedu i radimo najjače što možemo, vjerujem da sutra možemo odigrati kvalitetnu utakmicu. Mislim da će biti teško, zadnji susret koji smo s njima odigrali nije bio nimalo lagan, zato očekujem tvrdu utakmicu”, poručio je Elias Filet.



Tagovi

Istra 1961Paolo TramezzaniElias FiletHrvatska nogometna ligaNK Osijek

Ostale Vijesti