Foto: NK Istra 1961
Foto: NK Istra 1961

Tramezzani: “Ovakve utakmice su gušt”, Hujber: “Nedostaje nam nekoliko igrača, ali želimo izvući najbolje od sebe”

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 06.04.24. | 11:54

Trener Istre 1961 i standardni desni bek najavili su utakmicu protiv Dinama (nedjelja, HTV2, Max Sport 1)

Ove subote se na Aldo Drosini održala konferencija za medije ususret utakmici 29. kola između Dinama i Istre 1961, koja je na rasporedu ove nedjelje na stadionu Maksimir. Utakmicu su najavili glavni trener Paolo Tramezzani i igrač Luka Hujber.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Odradili smo dobar tjedan treninga i sretni smo što je pred nama utakmica protiv odlične ekipe Dinama. Puni smo entuzijazma i želje, želimo nastaviti putem kojim smo krenuli, a sutrašnja utakmica je bitan test za cijelu našu ekipu”, rekao je za početak trener Zeleno-žutih Paolo Tramezzani.

“Nedostaje nam dio ekipe, ali to nam ne predstavlja problem jer imamo puno igrača na dispoziciji. Igramo protiv kvalitetne ekipe na njihovom stadionu, gledamo ih s velikim respektom kao i sve ostale suparnike, ali bez straha. Mislim da nema smisla razmišljati o utakmicama protiv Dinama u prošlosti, sutra je budućnost i nova utakmica, nova prilika, tako na to gledamo. Uvijek je gušt igrati protiv dobrih ekipa, zato očekujem od svoje ekipe da se sutra suprotstavi i preslika sve ono dobro što smo radili na treninzima kroz tjedan”, poručuje trener Tramezzani.

“Svi znamo što znači Dinamo u Hrvatskoj i mislim da su oni trenutno u naletu, pod euforijom, ipak se bore za naslov. Mislim da će oni sutra ići na 100% posto. Mi moramo biti spremni, nedostaje nam nekoliko igrača, ali želimo izvući najbolje iz sebe, zato smo ovaj tjedan tako dobro i radili. Nadamo se pozitivnom rezultatu u svakom slučaju. Ove godine je njihova kvaliteta neupitno velika, ali mi smo profesionalci i vjerovat ćemo do samog kraja utakmice da ćemo izvući pozitivan rezultat. Vjerujem čvrsto da možemo parirati, nogomet je sport i nikad ne znaš što te očekuje”, kaže Luka Hujber.



Tagovi

Paolo TramezzaniIstra 1961Luka HujberHRTHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti