Luka Batelic/PIXSELL
Luka Batelic/PIXSELL

Tramezzani: "Ono što sam vidio na treninzima, bilo je jako dobro"; Ekong: "Fokusirani smo na trenerove riječi"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 15.02.24. | 14:32

Prva utakmica 23. kola HNL-a igra se na Ivanu Kušeku Apašu u petak s početkom u 17 sati.

Sedmoplasirani Slaven Belupo u petak će dočekati pretposljednju Istru 1961 koja ima pet bodova manje. Nakon 0-3 poraza od Rijeke Puljani su smijenili Davida Catalu, a na mjesto prvog čovjeka struke sjeo je bivši trener Hajduka Paolo Tramezzani. Ta smjena urodila je plodom, iskusni Talijan debitirao je s 1-0 pobjedom protiv Osijeka na Aldo Drosini.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Pred Puljanima je sada gostovanje kod Slaven Belupa koji igra dobro, ali je u prošlom kolu upisao težak 0-4 poraz od Slaven Belupa u Koprivnici.

"Dobro smo trenirali tijekom cijelog tjedna! Uz treninge, analizirali smo zadnju utakmicu koju smo odigrali i sve pozitivne stvari koje smo napravili, ali i one na kojima trebamo još poraditi. Znamo da je pred nama utakmica protiv jedne dobre ekipe. Pogledali smo dosta prethodnih utakmica Slaven Belupa, neće biti sigurno lako, ali znamo što želimo, igrat ćemo naš nogomet i pokazati naš stil igre. Još jedna utakmica koju možemo okrenuti u svoju korist", rekao je Tramezzani i za kraj napomenuo kako "u ekipi vlada pozitivna atmosfera cijelog tjedna, i svi igrači su spremni za utakmicu, osim Frane Mlinara koji je ozlijeđen i Antonia Maurića koji pauzira zbog kartona.

"Ovaj tjedan sam iskoristio kako bi još bolje upoznao svoje igrače. Početna jedanaestorka koja je zaigrala protiv Osijeka dobro je odgovorila izazovu, ali i na treninzima ono što sam vidio je bilo jako dobro".

Junak pobjede nad Osijekom bio je Emmanuel Ekong, 21-godišnji Šveđanin rodom iz Italije, a podrijetlom iz Nigerije koji je zabio jedini pogodak na utakmici.

"Ekipa je spremna za sutrašnju utakmicu sa Slaven Belupom. Kao što je trener rekao, dobro smo trenirali cijelog tjedna, ako budemo imali isti mentalitet kao i protiv Osijeka, vjerujem da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu. Uvijek se pokušavam fokusirati na svoj tim i na ono što mi možemo napraviti, ali imam veliki respekt prema ekipi Belupa i mislim da može biti jako dobra utakmica s obje strane. Fokusirat ćemo se na trenerove riječi i raditi zajedno kao ekipa, pa što bude bit će", kaže Emmanuel Ekong.



Tagovi

Istra 1961OsijekNK OsijekHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti