Hajduk.hr
Hajduk.hr

Tramezzani najavio derbi: Nije ovo normalna utakmica ni za igrače (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 26.01.21. | 11:48

Hajduk sutra gostuje na Maksimiru u zastaloj utakmici

Dinamo će sutra na Maksimiru ugostiti Hajduk u zaostaloj utakmici 13. kola HNL-a. Novi trener Hajduka Paolo Tramezzani najavio je sutrašnji i najavio da će biti promjena u sastavu.


'Probali smo nekoliko opcija. Vjerojatno će biti promjena. Znam koliko ova utakmica znači za sve. Nije ovo normalna utakmica ni za igrače. Osjetio sam to na zadnja dva-tri treninga. Ali, mislim da su svi koncentrirani. To je dobro za mene, imati šansu biti trener u ovakvoj utakmici. Moramo se pripremiti na najbolji mogući način i nadati se dobrom izdanju. Znam rezultate u proteklih nekoliko sezona u derbijima, ali u ovim okolnostima to ne mora puno značiti. Želim da moja momčad ima stil igre i kući, i na gostovanjima. Kada budemo imali loptu želimo igrati naš nogomet. Pripremit ćemo se za razne scenarije. Vjerujem da će moji igrači biti spremni. Znaju više od mene koliko znači derbi', rekao je u najavi utakmice.

Rekao je igračima: 'Danas idemo autobusom gore, i kad se budemo vraćali istim tim autobusom želim da nitko ne žali ni za čim'. Analizirali su Dinamo i smatra da se u 90 minuta može dogoditi svašta. Smatra da će mu ovo biti i najbolja utakmica u dosadašnjoj karijeri.

'Mislim da je ova najbolja. Kao trener sam igrao derbije, kvalifikacije Lige prvaka, ali kada sam došao u Split, uzeo sam taksi, a vozač mi je rekao znaš li koliko znači utakmica s Dinamom, u tom susretu moraš pobijediti. Znam da je ovo važna utakmica za sve', zaključio je Tramezzani.

Cijelu konferenciju za medije pogledajte u nastavku teksta.



Tagovi

HajdukDinamo Zagreb

Ostale Vijesti