Ken Blaze-USA TODAY Sports
Ken Blaze-USA TODAY Sports

Towns ispisao povijest, zakucavanja razočarala (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 20.02.22. | 09:06

Od poslastice do fijaska večeri

Počeo je NBA All-Star vikend u kojem je subota obično rezervirana za natjecanja u tricama, zakucavanjima i skill challengeu. Malotko je ostao oduševljen ovogodišnjim zakucavanjima, jednim od atraktivnijih pojedinačnih natjecanjem. Toliko neuspješnih pokušaja dovelo je do toga je u finalu Obiju Toppinu, inače i prošlogodišnjem finalistu, bilo dovoljno tek zabiti koš nakon što je Juan Toscano-Anderson imao neuspješan pokušaj.

Ipak prošlogodišnji finalist se nije odlučio na jednostavnu varijantu već se ovaj igrač New York Knicksa odlučio na atraktivnost i zasluženo stigao do naslova koji mu je prošle godine izmakao. Natjecanje u zakucavanjima je inače razočaralo publiku, a pogotovo kad impresivna sudačka komisija Dominique Wilkins, Isiah Thomas, Clyde Drexler, David Robinson i Dwyane Wade nikome nije dala maksimalnu ocjenu 50.

Karl-Anthony Towns ušao je u povijest natjecanja u tricama postavši prvi centar koji ga je osvojio. U finale se provukao, a onda je centar Minnesote ispalio rafal kojim je dosegao 29 poena što Luke Kennard iz LA Clippersa nije uspio dostići.

Održano je i natjecanje u vještinama, takozvani 'skill challenge'. Tamo je pobijedila ekipa Clevelanda kojeg su predstavljali Evan Mobley, Darius Garland i Jarrett Allen. Oni su u finalu pobijedili ekipu sastavljanu od rookie igrača: Josha Giddeyja, Cadea Cunninghama i Scottieja Barnesa.


Tagovi

NBANBA All-Star

Ostale Vijesti