Tottenham se vratio na pobjednički kolosijek, Bournemouth ponizio iznenađenje sezone (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 06.10.18. | 17:59

Englezi su igrali 8. prvenstveno kolo.

Nakon domaćeg poraza u Ligi prvaka od Barcelone (4-2), nogometaši Tottenhama brzo su se 'resetirali'.

U osmom kolu Premiershipa svladali su Cardiff minimalnim rezultatom 1-0, a jedini pogodak na utakmici zabio je Eric Dier u 9. minuti. Privremeno su se Spursi popeli na treće mjesto ljestvice s 18 bodova, jednim manje od Liverpoola i Manchester City koji svoj veliki derbi igraju sutra na Anfieldu.

ODIGRAJ Liverpool – Manchester City

Veliko iznenađenje prvenstva, Watford koji je do ovog kola držao šesto mjesto ljestvice, ponižen je na svom terenu od Bournemoutha rezultatom 4-0.

Poveli su gosti u 14. minuti preko Brooksa, a kola su za 'Stršljene' otišla nizbrdo u 32. minuti kada je Kbasele zaradio drugi žuti karton. Jedanaesterac je minutu kasnije uspješno realizirao Joshua King, koji je svoj drugi pogodak zabio u posljednjoj minuti prvog poluvremena za velikih 3-0.

Momčad Eddiea Howea odmah je u prvoj minuti nastavka zabila i četvrti, a strijelac je bio Wilson. Tus u nogometaši Bournemoutha konačno stali na loptu te se rezultat nije mijenjao do kraja utakmice.

Leicester je na svom terenu upisao poraz od Evertona koji se tako bodovno izjednačio s 'Lisicama' sa 12 bodova na njihovom kontu.

Povela je momčad iz Liverpoola preko njihovog najboljeg igrača ove sezone, Richarlisona, u 7. minuti utakmice, a domaći su izjednačili nakon munjevite kontre odigrane u 40 minuti. Strijelac je bio Ricardo Pereira.

Pobjedu Toffeesima fenomenalnim pogotkom iz daljine donio je Gylfi Sigurdsson u 77. minuti. Domaćima sigurno nije pomogao ni crveni karton koji je zaradio kapetan Wes Morgan sredinom drugog poluvremena.

U ostalim utakmicama, Wolverhampton je došao do gostujuće pobjede nad Crystal Palaceom od 1-0, a jedini pogodak na utakmici zabio je Doherty u 56. minuti. Zanimljivo je za dodati da su Wolvesi u osmu prvenstvu utakmicu zaredom ušli s identičnim sastavom što je rekord u Premier ligi.

 

 

Jedini remi danas odigrali su Burnley i Huddersfield. Vokes je zabio u 20. minuti za domaće, a bod Huddersfieldu donio je Schindler sredinom drugog poluvremena.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Richarlison

Ostale Vijesti