REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Tottenham je kontaktirao Nagelsmanna, Conte se oprostio od navijača

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 28.03.23. | 11:25

Conte je sada u Torinu s obitelji i volio bi da mu sljedeći posao bude u Italiji

Tottenham je već kontaktirao Juliana Nagelsmanna tijekom godišnjeg odmora 35-godišnjeg njemačkog trenera kojeg je Bayern prošli tjedan otpustio, javlja njemački Sky.

Nagelsmanna se već povezuje s Real Madridom, a urednik nogmeta na Sky Germany Florian Plettenberg ističe da je malo vjerojatno da će Nijemac naslijediti Antonija Contea na klupi Tottenhama, koji je upravo predstavio privremenog trenera Christiana Stellinija. Spursi nisu uopće htjeli komentirati tu temu za Sky.

Za to vrijeme, Conte je na svom Instagram profilu napisao oproštajnu poruku navijačima Spursa, nakon što je potpisao sporazumni raskid s Danielom Levyjem.

“Nogomet je strast. Želio bih duboko zahvaliti svima u Spursima koji su cijenili i dijelili moju strast I moj intenzivan način življenja nogometa kao trenera.

Posebno mislim za navijače koji su mi uvijek davali podršku i cijenili me, bilo je nezaboravno čuti ih kako pjevaju pjesme s mojim imenom.

Naše zajedničko putovanje je završilo, želim vam sve najbolje u budućnosti. Antonio."

Conte je sada u Torinu s obitelji i volio bi da mu sljedeći posao bude u Italiji. Međutim, nema puno klubova u Seriji A koji su spremni ispuniti njegove zahtjeve za plaću, kao ni onih koji mogu ulagati u momčad na način na koji bi on želio. (rv)


Tagovi

Julian NagelsmannAntonio ConteTottenhamBayern

Ostale Vijesti