Action Images via Reuters/Andrew Couldridge
Action Images via Reuters/Andrew Couldridge

Tottenham dao dozvolu Perišiću da napusti klub, ali nije sve idealno za Hajduk

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 26.07.23. | 20:46

Doduše, nemaju ga namjeru pustiti besplatno.

Saga oko odlaska Ivana Perišića iz Tottenhama dobila je dodatan čin, koji bi vrlo lako mogao biti ključan u raspletu jedne od najpraćenijih transfer saga u Hrvatskoj. Engleski novinar Matt Barlow s Daily Maila objavio je kako je Perišić dobio dozvolu Tottenhama da ovo ljeto napusti klub.

No, postoji otegotna okolnost. Barlow navodi kako Tottenham neće raskinuti ugovor s hrvatskim reprezentativcem, već ga pustiti samo ako dođe ponuda za njega. Jesu li ga voljni pustiti samo na posudbu ili isključivo prodaja dolazi u obzir, u ovom trenutku nije poznato. Koja god od dvije opcije bila, čini se kako ne ide na ruku Hajduku jer će im Perišić na ovaj način biti dosta skuplja akvizicija nego što bi to bilo u slučaju da je slobodan igrač.

Londonski klub trenutno se nalazi na pripremama u Aziji. Prvo su bili u Australiji, a sada su u Singapuru gdje su igrali prijateljsku utakmicu s Lion Cityjem. Singapurski klub vodio je 1-0 do 45. minute, kada je Kane izjednačio, da bi u drugom dijelu hat-trick postigao Richarlison, uz jedan gol Lo Celsa za uvjerljivih 5-1. Perišić je u tom dvoboju nastupio u drugom poluvremenu i prema izvještaju engleskih medija, odigrao je jako dobru utakmicu. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivan PerišićTottenhamLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti