Nk Rudeš
Nk Rudeš

Totalno drukčiji od drugih: Želimir Stinčić u 73.godini potpisao za Rudeš!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 17.02.23. | 13:32

Legendardni Dinamov vratar došao je na zapad grada, gdje će ambicioznom prvoligašu pomagati u radu s mladim golmanima

Sve češće u Rudešu opavdavaju svoj moto 'Totalno drukčiji od drugih'. U petak je tako za vodeću momčad Prve NL i najvećeg favorita za promociju u HNL potpisao - Želimir Stinčić. Legendarni Dinamov vratar, kasnije i trener i dugogodišnjih član stručnih stožera u Maksimiru, u 73.godini došao je u Rudeš kako bi radio i pomagao u radu s mladim golmanima. Stina je vitalan, motiviran, još uvijek željan rada na terenu, u Rudešu su to prepoznali i doveli ga da bi iskoristili njegovo golmansko iskustvo.

Podsjetimo, u Rudešu zadnjih mjeseci kao sportski direktor radi Silvio Marić, Fabijan Komljenović je šef omladinske škole, a sad je u klub stigao još jedan dinamovac. Radit će s golmanima mlađih kategorija te usko surađivati s Fabijanom Komljenovićem i Alenom Kraljevićem.

'Presretni smo s dolaskom Željka Stinčića, jer kao što sam već nekoliko puta rekao, od Rudešove škole želimo napraviti pravu nogometnu akademiju. A da bismo u tome uspjeli, trebaju nam ljudi ovakvog znanja i iskustva. Želimo dati Rudešu prepoznatljiv ZG-štih, jer svi smo se puno puta uvjerili kako se najbolji rezultati rade s domaćim dečkima', naglasio je direktor omladinske škole Fabijan Komljenović.

Rudeš, inače, u prvom proljetnom kolu Prve NL igra protiv Hrvatskog dragovoljca (subota, 14:30 sati), traži nova tri boda s kojima bi se još više približio ulasku u HNL.(T.N.)



Tagovi

NK RudešŽelimir StinčićPrva nogometna ligaSilvio Marić

Ostale Vijesti