EXPA/PIXSELL
EXPA/PIXSELL

Torino objavio zdravstveno stanje Marka Pjace

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 11.10.21. | 20:26

Nastavlja s terapijama

Ozljede su usporile razvoj punog potencijala Marka Pjace još od njegovog prelaska u Juventus iz Dinama. Pjaca je prvu tešku ozljedu doživio na prijateljskoj utakmici reprezentacije u Estoniji. Uvjeti na toj utakmici su bili blago rečeni grozni, a neki igrači su i prozivali savez zbog organizacije takvih utakmica.

Pjaci su tada stradali prednji križni ligamenti desnog koljena, a potom je u ožujku 2019., dok je bio na posudbi u Fiorentini, ozlijedio križne ligamente lijevog koljena. Nakon prve ozljede Pjaca nije bio isti igrač kojeg smo gledali prije, a nakon dugotrajnog oporavka uslijedile su posudbe u Schalkeu, Fiorentini, Anderlechtu i na posljetku u Genoi te sad u Torinu.

Dolazak kod Ivana Jurića u Torino pokazao se kao pun pogodak za Marka Pjacu koji nakon ozljeda još traži pravu formu. Taman se činilo da ju je našao ali je uslijedila nova ozljeda. Krajem rujna u utakmici protiv Lazija zabio je gol, ali je teren napustio šepajući zbog ozljede mišića.

Torino je danas izvijestio o zdravstvenom stanju tri igrača među kojima je i Pjaca. Prema njihovom izvješću nakon napravljenog MRI napreduje oporavak ozljede mišića te će se nastaviti još neko vrijeme s terapijama.


Tagovi

Marko Pjaca

Ostale Vijesti