FC Osijek Facebook
FC Osijek Facebook

Torcida prosula 3-0, Osijek s teniskim rezultatom slavio u Splitu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 09.02.24. | 21:31

Torcida i Osijek odličnom utakmicom na Gripama najavili su 14. kolo HMNL-a.

U prvoj utakmici 14. kola prvenstva Hrvatske u futsalu, Osijek je slavio na gostovanju kod Torcide sa 6-3, iako su domaćini imali prednost od 3-0. Junak dvoboja bio je Andrej Pandurević koji je zabio hattrick i upisao asistenciju. Ovom pobjedom Osijek je skočio na sedmo mjesto ljestvice i približio se Torcidi na dva boda zaostatka.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Torcida je odigralafantastičnu petu minutu. Prvo je Luka Grubišić matirao Franka Jamičića, a odmah nakon što su gosti izveli loptu s centra, Splićani su je oduzeli te iz kontre zabili za 2-0. Poentirao je Ante Kovačević na dodavanje kapetana Mije Mišerde. No, Osijek nije bio bezopasan u prvom dijelu, dapače. Gosti su često prijetili Josipu Bilandžiću, ali nisu ga uspjeli slomiti.

Iako je Osijek bolje otvorio drugo poluvrijeme, Bilandžić s dvjema obranama ponovno čuva svoju mrežu. No, umjesto smanjenja, vidjeli smo gol za 3-0. U 24. minuti Matej Stude neobranjivim udarcem za 3-0 vodstvo Torcide. Činilo se da će Splićani doći na korak do osiguravanja doigravanja, a onda je krenuo Osijek. Vinicius je u 26. minuti smanjio prednost domaćina na dodavanje Pandurevića, a kapetan Osijeka je nakon asistencije upisao gol. I to kakav, gromovitim udarcem iz slobodnog udarca.

Torcida se brzo probudila, zaprijetila je u nekoliko navrata gostima i brzo je uslijedila kazna. Brazilska osovina Gustavo-Vinicius odnijela je Osijeku 3-3, a imenjak Realovog Viniciusa Juniora stigao je do svojeg drugog gola na utakmici. U 33. minuti utakmice Osijek je preokrenuo. Gustavo je ponovno bio asistent, a Pandurević drugi put pogađa za 3-4.Osijek se unatoč vodstvu nije povukao, Pandurević je umalo zabio hattrick, a sve je bilo riješeno u završnoj fazi utakmice kada je Torcida uvela Mišerdu kao golmana-igrača. Marin Sesar zabio je u praznu mrežu za 3-5, a konačni rezultat postavio je Pandurević u završnici dvoboja i time kompletirao svoj hattrick i titulu igrača utakmice u žestokoj brazilskoj konkurenciji.

U petak su na rasporedu utakmice Crnica i Novo Vrijeme u Šibeniku, te Olmissum - Square u Omišu, a u nedjelju drugoplasirani Dinamo dočekuje Vrgorac, a lider Futsal Pula Uspinjaču Gimku.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Futsalfutsalprvenstvo hrvatske u futsalu

Ostale Vijesti