Topnici obavili posao koji je oduševio Wengera

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 06.02.15. | 14:03

Menadžer Arsenala Arsene Wenger je potvrdio da su nove ugovore s londonskim klubom potpisali mladi napadač Chuba Akpom i veznjak Francis Coquelin.

Najavljujući derbi sjevernog Londona i gostovanje njegove momčadi kod Tottenhama, Wenger je rekao da je jako zadovoljan kako su poslovali u zimskom prijelaznom roku i potvrdio je da su dvojica igrača produljila ugovore.

Francuz je posebno sretan jer su obojici ugovori vrijedili do ljeta. Akpom je potpisao do kraja 2020. godine, a Coquelin na 4,5 godine, do 2019. godine.

Veliki je to zaokret u karijeri za Coquelina, koji je u prosincu vraćen s posudbe iz redova engleskog drugoligaša, Charlton Athletica.

Vrlo dobar veznjak gotovo da ne ispušta mjesto u prvoj momčadi nakon povratka i serije dobrih nastupa, posebice protiv Manchester Cityja te je uvjerio klub da mu ponudi novi ugovor.

Nije iznenađenje niti produljenje Akpomu, obzirom da je velik broj klubova pokazao interes za talentiranog mladića. Očito je da 19-godišnjak vjeruje da može ostvariti zapaženi utisak na Emiratesu.

 

 

 

 

(Foto: Twitter)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

ArsenalChuba AkpomFrancis Coquelin

Ostale Vijesti