Toplak: "Sramota! Gubim energiju nakon prvog kola!"

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 16.07.16. | 10:06

Trener Zaprešićana bio je ogorčen na suđenje nakon poraza protiv Slaven Belupa.

Nije ni krenula pošteno, a već su se pojavile prve kontroverze vezane uz novu sezonu Prve HNL.

Osim što se igračka razmjena između Dinama i Lokomotive i dalje odvija u potpunosti nesmetano (slučaj Zagorac), na sinoćnjem otvaranju nove sezone u Koprivnici, gdje su se susreli domaćin Slaven Belupo i Inter, gosti su zaradili čak dva crvena kartona.

Nakon utakmice Samir Toplak, trener zaprešićke momčadi, bio je potpuno ogorčen na sudačke odluke suca Batinića:

„Ako od prvog kola mora biti ovakva sramota, onda nećemo u tome sudjelovati! Ovo je sramota, direktni utjecaj na rezultat!“, urlao je Samir Toplak i nastavio:

„Prije prvog crvenog kartona bio je čisti faul za nas – ne sudi se! U zadnjoj minuti na šesnaest metara čista ruka od zida – ne sudi se! Nemam više o čemu pričati, sramota!“

Podsjetimo, sudac Batinić isključio je dva igrača Intera; prvo je zbog drugog žutog kartona isključen Kolar u 62. minuti, a zatim i Mesfin-Mulugeta, i to zbog prigovora u 81.

„Ekipa mi je rasprodana, a sada još ostanem bez dva igrača. Ovo Copperfield ne može spašavati! Ne mogu, jednostavno gubim energiju već nakon prvog kola“, ogorčen je Toplak.

Zanimljivo će biti vidjeti eventualne sankcije za trenera Zaprešićana, jer je poznato kako nije dozvoljeno komentirati sudačke odluke ukoliko ste trener ili igrač.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Samir ToplakDamir BatinićInter Zaprešić

Ostale Vijesti