Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Tonio Teklić i Michele Šego transferirani iz Hajduka u Varaždin

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 11.07.22. | 09:48

Stigla je i službena potvrda.

HNK Hajduk i NK Varaždin postigli su dogovor o transferu veznjaka Tonija Teklića i napadača Michelea Šege, objavili su iz splitskog kluba na službenim stranicama. Isto tako, iz Hajduka su tek sad objavili ono čime su se Varaždinci pohvalili još prije dva tjedna, a to je da će Luka Škaričić i sljedeću sezonu provesti u Varaždinu na posudbi.

Teklić je za prvu momčad Hajduka skupio 37 nastupa i dva pogotka, dok je Šego nastupio 15 puta i jednom poentirao. Njihov ostanak u momčadi je od velikog značaja za trenera Kovačevića budući da su i Šego i Teklić prošle sezone u njegovoj momčadi bili standardni prvotimci.

Varaždin je na društvenim mrežama potvrdio ostanak Škaričića i transfer Teklića i Šege. Dodali su kako su obojica potpisali dvogodišnje ugovore, a navijači će sigurno biti zadovoljni ovakvim raspletom budući da je Teklić u 40 utakmica u dresu Varaždina skupio četiri pogotka i sedam asistencija, dok je Šego lani, zajedno s Postonjskim, bio najbolji klupski strijelac sa sedam postignutih pogodaka u prvenstvu.

Inače, i Šego i Teklić su prije dolaska u Hajduk prošla kroz poznatu Akademiju Adriatic, a uz Posavca i Postonjskog su, prema TM-u, najvrjedniji eksponati svlačionice Varaždina.



Tagovi

HajdukNK VaraždinVaraždinTonio TeklićMichele Šego

Ostale Vijesti